Coördinator Ontwikkelstraat | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RijksoverheidCoördinator Ontwikkelstraat

Application deadline 06-12-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Utrecht
Deadline:
06-12-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
06-12-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Rijksoverheid

Functieomschrijving

Wat je gaat doen
De Unit Levering is onderdeel van de Afdeling Realisatie en voert regie over de realisatie van software over alle scrumteams en projecten heen. Het Regieteam Realisatie binnen de unit Levering is hét centrale coördinatiepunt van de ontwikkelstraat dat het reilen en zeilen binnen de ontwikkelfabriek regelt, de ontwikkelteams faciliteert op het gebied van (technische) middelen en processen en dat zorgt dat de nieuwste methoden en technieken worden geïmplementeerd binnen de straat. Dit alles om zo snel mogelijk kwalitatief hoogstaande software voort te brengen in een complexe, dynamische en politieke omgeving.

Als Coördinator Ontwikkelstraat ben je verantwoordelijk voor de diensten ‘omgevingen’ en ‘werkplekken’ binnen de ontwikkelstraat. Deze diensten voorzien de verschillende ontwikkeltrajecten en -teams van Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Produktie-omgevingen en ontwikkelwerkplekken passend binnen het geldende ontwikkelstraatbeleid en de continuous delivery strategie. In samenwerking met de teamleden van het Regieteam Realisatie (de beheerders en de procesmanager van de ontwikkelstraat) en de verschillende beheerafdelingen zorgt de coördinator voor een optimale dienstverlening zodat de ontwikkelteams en projecten maximaal ontzorgd worden.

Read more

Jouw taken zijn:

  • Vaststellen van de diensten ‘omgevingen’ en ‘werkplekken’ binnen de ontwikkelstraat (inhoud van de diensten bepalen en afstemmen met betrokken partijen (ontwikkelteams, beheerafdelingen, architectuur, etc.)
  • Coördineren van totstandkoming van OTAP-omgevingen en hun ketenkoppelingen, werkplekken en generieke infrastructuur t.b.v. de ontwikkelstraat conform het geldende ontwikkelstraatbeleid en de vastgestelde dienstverlening.
  • Voor ontwikkeltrajecten / projecten als single point of contact fungeren voor de realisatie en instandhouding van OTAP-omgevingen.
  • Afspraken met architectuur en operations maken en onderhouden over invulling van de diensten ‘omgevingen’ en ‘werkplekken’ binnen de ontwikkelstraat aangaande werkprocessen, doorlooptijd doorvoeren wijzigingen, oplostijd incidenten, etc.
Read more

Functie-eisen

Wat we van je vragen
Je bent resultaatgericht en fungeert als een spil in het team en regelaar in de organisatie. Je kunt je doelen en prioriteiten effectief bepalen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder zijn resultaatgericht, overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit belangrijke competenties voor deze functie. Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je ook nog:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding.
  • Werkervaring.
  • Globale kennis van Active Directory, IAAS, PAAS en SAAS technologieën, de Microsoft en Oracle productlijnen.
  • Kennis van Continuous Integration en Delivery, Testmethodologieën en –strategieën in een agile omgeving, SOA architectuur en (ITIL) beheerprocessen.
  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands.
Read more

Working at Rijksoverheid

Branche
Government / Education / Research
Number of countries
1
Employee in NL
120000