Enthousiaste, servicegerichte hbo-er gezocht! | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankEnthousiaste, servicegerichte hbo-er gezocht!

Application deadline 12-02-2015
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO
Location
Breda
Deadline:
12-02-2015 (For Past)
Category:

Finance

Level:
HBO
Location:
Breda
Start date:
-
12-02-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Rabobank

Enthousiaste, servicegerichte hbo-er gezocht!

Jij bent een servicegerichte en enthousiaste startende hbo-er  met affiniteit in de financiële dienstverlening. Word jij de Rabobank als Financieel Assistent?

Read more

Rabobank Haarlem en omstreken biedt twee opleidingsplaatsen aan voor startende hbo-ers

Rabobank Haarlem en Omstreken is op zoek naar twee enthousiaste, servicegerichte hbo’ers voor 36 uur per week. Je wordt opgeleid tot Financieel Assistent en door het opdoen van ervaring en het volgen van opleidingen ontwikkel je je vervolgens binnen de bank.

Als Financieel Assistent ben je de steun en toeverlaat van Financieel Adviseurs. Samen met hen bepaal je welke klanten je uitnodigt voor een adviesgesprek. Je belt de klant om een afspraak in te plannen, bereidt het gesprek voor, signaleert kansen en geeft de adviseur nuttige tips. Na afloop van het gesprek handel je de gemaakte afspraken af: je werkt offertes, overeenkomsten en polissen uit, houdt de administratie bij en zorgt voor after sales. Ook ben je voor klanten het eerste aanspreekpunt. Vragen handel je zoveel mogelijk zelfstandig af, ook adviseer je over particuliere producten als betalen, sparen, lenen en verzekeren. Daarbij maak je slim gebruik van de virtuele kanalen (telefoon, internet, e-mail, sms, chat), zodat er een efficiënt en effectief klantcontact ontstaat. Je zal in deze functie in eerste instantie een jaarcontract krijgen.

Read more

Je bagage

• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een economische of hospitality richting.
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het bankwezen.
• Je bent een enthousiaste en stevige persoonlijkheid en denkt in oplossingen en kansen.
• Je hebt een servicegerichte instelling en bent in staat klanten optimale service te verlenen.
• Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren.
• Je bent nauwkeurig en het werken met computersystemen gaat je makkelijk af.

Read more

Over Rabobank Haarlem

Rabobank Haarlem en Omstreken is een dynamische en klantgerichte bank die midden in de samenleving staat. De bank is betrokken bij de leefomgeving van haar relaties en stakeholders en streeft een duurzame relatie met hen na.
De ruim 200 medewerkers werkzaam bij 4 vestigingen in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal zijn de verbindende factor in dit prachtige werkgebied. Samen helpen zij onze klanten bij het waarmaken van hun ambities, wat resulteert in een sterke marktpositie.
Participeren in netwerken en binnen het rijke verenigings-, sportieve- en culturele leven van Haarlem en omgeving is voor onze medewerkers een tweede natuur. Eigen ondernemerschap, resultaatgerichtheid en leiderschap zijn daarbij onontbeerlijk.
Werken bij Rabobank Haarlem en Omstreken betekent werken bij een professionele organisatie die vernieuwing en verbetering stimuleert.

Read more

Ons aanbod

e verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
• Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en je je werkweek flexibel kunt invullen.
• Bij de Rabobank heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien.
• De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, zoals je bij een van de beste werkgevers van Nederland mag verwachten.

Read more

Interesse?

Interesse in deze vacature? Klik dan op lees meer!

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000