Adviseur Bedrijvendesk | StartersVacatures.be
Business Talent Network

RabobankAdviseur Bedrijvendesk

Application deadline 11-02-2015
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Breda
Deadline:
11-02-2015 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Breda
Start date:
-
11-02-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Rabobank

Adviseur Bedrijvendesk

Jij bent een klantgedreven adviseur. Word jij de Rabobank als Adviseur Bedrijvendesk?

Read more

De functie

Rabobank Het Groene Woud Zuid zoekt een Adviseur Bedrijvendesk voor 32 uur per week voor de periode van één jaar. In deze functie lever je klantwaarde door het zorgen van een optimale bereikbaarheid, het beantwoorden van klantvragen en het adviseren van klanten over dagelijkse bankzaken. Klanten zijn gecharmeerd van je kennis, drive en luisterend oor. Je bedient hen ‘cross channel’ en je bent in staat hen te ondersteunen bij het werken met en gidsen door de systemen. Klanten zijn gecharmeerd van je kennis, inzichten en drive. Je handelt servicevragen goed en snel af en stimuleert klanten om de directe kanalen van de Rabobank te gebruiken. Bij nieuwe klanten voer je de volledige klantinventarisatie uit en adviseer je de ondernemer over dagelijkse bankzaken zoals betalingsverkeer, sparen en verzekeren.  Inhoudelijk ben je goed op de hoogte van de producten en de geldende wet- en regelgeving. Je vindt het een uitdaging om de juiste kwaliteit te leveren.

Read more

Je bagage

• Klantcontacten maken je vrolijk en enthousiast.
• Je weet je in de klant te verplaatsen om hem zo goed mogelijk te helpen.
• Je bent resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en kunt goed samenwerken.
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
• Je bent goed in organiseren en monitoren van de werkzaamheden.
• Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring, werkervaring in een vergelijkbare functie is een grote pré.
• Je hebt minimaal een hbo diploma en de ambitie om door te groeien.

Read more

Onze cultuur

De Rabobank wil graag dat het goed gaat met haar klanten. En met de wereld waarin zij leven. Daarom investeren we in langdurige relaties met onze klanten en helpen we om hun leefomgeving te verbeteren. Onze winst keren we dan ook niet uit aan aandeelhouders –die hebben we niet- maar komt ten goede aan de samenleving. Spreekt deze manier van werken je aan? Dan heb jij de genen om de Rabobank te worden.

Read more

De bank

Rabobank Het Groene Woud Zuid is een dynamische bank waarin ’verbinding’ en ‘vakmanschap’ veel focus krijgen. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. De kracht van onze bank wordt bepaald door de mensen die er werken. Zij maken het verschil! Daarom creëren wij een omgeving waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen om hun ambities te realiseren. Ondernemerschap, initiatief en goede onderlinge samenwerking worden gewaardeerd en gestimuleerd. Dit sluit aan op de principes van Het Nieuwe Werken; een manier van werken die wij hebben doorgevoerd, ook in de inrichting van het kantoor.
Meer weten over Rabobank Het Groene Woud Zuid? Kijk dan opwww.rabobank.nl/hgwz

Read more

Ons aanbod

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
• Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en je je werkweek flexibel kunt invullen.
• Bij de Rabobank heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien.
• De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, zoals je bij een van de beste werkgevers van Nederland mag verwachten.
• De arbeidsovereenkomst is in beginsel voor de periode van één jaar.

Read more

Interesse?

Interesse in deze vacature? Klik dan op lees meer!

Read more

Working at Rabobank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
48
Headquarters Holland
Utrecht
Employee abroad
60000
Employee in NL
32000