Junior Consultant Human Resource Services | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PwCJunior Consultant Human Resource Services

Application deadline 05-01-2015
Category

Accounting

HR

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
05-01-2015 (For Past)
Category:

Accounting

,

HR

,

Consulting

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
05-01-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from PwC

Wie ben je?

Je werkt in een jong en dynamisch team, waar je verschillende mogelijkheden krijgt om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. De persoon die goed in het team past kenmerkt zich door het volgende:

 

• Je hebt een afgeronde academische opleiding in de richting van bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde of Economie;

• Je bent gedreven, resultaatgericht en wilt graag werken in teamverband;

• Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

• Je werkt graag in een team en vindt het leuk om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;

• Je hebt affiniteit met cijfers (maken van financiële analyses);

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

• Je bent enthousiast, positief denkend, leergierig, ambitieus en hebt een brede interesse;

• Je weet om te gaan met stressvolle omgevingen;

• Uitstekende Excel kennis is een pré.

Read more

Hoe ziet je werk eruit?

Als Junior Consultant Human Resource Services help je wereldwijd klanten op het terrein van mens, organisatie en beloning. Wij bieden een integrale oplossing bij het ontwerp en implementeren van dergelijke vraagstukken.

Jouw opdrachten zijn project georiënteerd en gericht op de HR aspecten in fusies & overnames, integratie, reorganisaties, centralisatie en ook het uitzenden van mensen. Nationaal en internationaal. Je werkt vaak samen in multidisciplinaire teams (pensioen, arbeidsrecht, loonbelasting etc.) en ondersteunt Senior Consultants en (Senior) Managers bij hun projecten.

 

Je werkt bestaat uit uiteenlopende activiteiten zoals:  

•    Ondersteunen bij de uitvoering van een HR (Vendor) Due Diligence: analyse van relevante HR onderwerpen om daarmee de financiële en operationele impact te identificeren (een foto maken van de huidige situatie bij de klant op HR gebied);

•    Support bieden ten aanzien van uiteenlopende HR vraagstukken rondom HR policies, beloning, benefit insurances, definiëren van benodigde functies en evenals HR processen;

•    Ondersteunen bij HR Project management support, coördineren en rapporteren over de projectstatus;

•    Support leveren bij integratie projecten: bijvoorbeeld vergelijken van arbeidsvoorwaarden, impact analyse, opstellen voorstel harmoniseren arbeidsvoorwaarden in nauw overleg met de verschillende werkstromen en opdrachtgever.

Daarnaast bestaat de kans dat je wordt gevraagd om een project deels uit te voeren op locatie van de klant, veelal in Nederland, maar wellicht ook in het buitenland.

Read more

Wat bieden we?

Bij PwC werken professionals nauw met elkaar samen. Wij halen het beste uit onze klanten en uit onszelf. Je werkt in een stimulerende omgeving waar je mening welkom is, ongeacht je functieniveau of achtergrond. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van je talent. Onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Read more

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

 

De vacature Junior Consultant Human Resource Services valt binnen het werkveld Tax & HRS, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Read more

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Je kan je sollicitatie inclusief cv, motivatiebrief en cijferlijsten indienen voor 05 januari. In de week van 12 tot 16 januari krijg je te horen of je door bent naar het online assessment. Na het assessment volgen er nog twee gesprekken.

 

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

 

Rosalie van Langen

088 79 24 487

rosalie.van.langen@nl.pwc.com

Read more

Working at PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
158
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
180500
Employee in NL
4300