Medewerker Supply Chain Volkswagen | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonMedewerker Supply Chain Volkswagen

Application deadline 22-04-2016
Category

Operations

Supply Chain

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Leusden
Deadline:
22-04-2016 (For Past)
Category:

Operations

,

Supply Chain

Level:
HBO
Location:
Leusden
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
22-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Beschrijving

In deze functie ben je werkzaam op de afdeling Logistiek van Volkswagen. Het commerciële aspect met de bijbehorende dynamiek zijn sterk aanwezig. In deze functie draag je bij aan het plannen, besturen en volgen van een efficiënte en effectieve goederen- en informatiestroom, zodanig dat voldaan wordt aan de algemene bedrijfsdoelstellingen t.a.v. klanttevredenheid en kostenbeheersing.  

Daarnaast geef je algemene ondersteuning binnen de afdeling Sales met betrekking tot logistieke activiteiten alsook het participeren in projecten. Deze functie is een typische doorgroeifunctie. Door de diversiteit aan werkzaamheden krijg je een brede en gedegen kennis van de business. Hiermee leg je een gedegen basis om je carrière verder vorm te geven binnen Pon.  In de afwisselende functie heb je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden: 

• Opstellen van de auto planning; 

• Verzorgen van de operationele autologistiek; 

• Verzorgen communicatie & informatie, onder andere m.b.t. voorraad, orderstatus en fabrieksplanning.

Read more

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die wil meewerken aan en meedenken over de verdere ontwikkeling van de afdeling terwijl je midden in de operatie staat. Ook kun je meerdere handelingen of processen op hetzelfde moment uitvoeren.

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie en/of logistiek.

• Je bent pragmatisch, kritisch en resultaatgericht. 

• Je bent diplomatiek, open-minded en sensitief. 

• Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden. 

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pre.

Read more

Wij bieden je een baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan en we bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij Pon Academy zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden en carrièrekansen waardoor je je toekomst binnen Pon en ook je beloning zelf in de hand hebt. We willen ook dat je gezond blijft. Daarom bieden we onze medewerkers vanuit Pon Fit gezondheidsprogramma aan. Pon Fit heeft een uitgebreid aanbod van sportprogramma’s en events tot aan medische check-ups, bedrijfsfysiotherapie, state-of the-art zorgverzekeringspakketten en coaching bij verandering op weg naar een gezonde leefstijl.

Read more

Wie zijn wij?

Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental, Gazelle, Santa Cruz.  Wereldwijd werken bij Pon bijna 13.000 collega’s verspreid over 450 vestigingen in 32 landen. De grote kracht van de Pon organisatie is dat de mens centraal staat. Er heerst een no-nonsense 'met beide benen op de grond' cultuur. De mensen maken het verschil: zij werken met trots, voor de merken, en voor Pon. We werken met 4 kernwaardes die je hele Pon carrière van belang zijn.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000