Medewerker Sales Support Mind | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonMedewerker Sales Support Mind

Application deadline 08-09-2016
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Leusden
Deadline:
08-09-2016 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO
Location:
Leusden
Start date:
-
08-09-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Wat ga je doen?

Als Medewerker Sales Support ben je werkzaam binnen de nieuwe organisatie ‘MIND’. Deze onderneming is een start-up van Pon die zich richt op zowel de individuele autobezitter als de zakelijke markt. Naast de betrokkenheid van Pon als incubator werkt de onderneming nauw samen met TomTom Telematics voor de ontwikkeling van haar producten en diensten. De onderneming opereert volledig zelfstandig en de oplossing is merk onafhankelijk.

MIND heeft in de afgelopen maanden inmiddels duizenden auto’s voorzien van een zogenaamde smartbox. Deze verstrekt de berijder informatie over onder meer de autostatus, rijstijl en biedt hulp bij rittenregistratie en de verduurzaming van het rijgedrag. Ook opvallende bewegingen worden geregistreerd en doorgegeven aan de berijder via de speciaal voor al deze diensten ontwikkelde app. Voor de zakelijke markt kan MIND onder meer ondersteunen in het optimaliseren van mobiliteitskosten en de CO2-footprint.

Als Medewerker Sales Support MIND ben je verantwoordelijk voor zowel acquisitie als beheer en ontwikkeling van bestaande klanten. Verder ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte opvolging van de telefoontjes en e-mails op het gebied van sales en ben je coördinator voor het inbouwproces van de MIND smartbox bij de klanten en/of dealers. Door jouw focus en goede verkoop- en adviesvaardigheden weet je hier het maximale uit te halen en ondersteun je het Sales team maximaal. 

Daarnaast ga je ook (potentiele) klanten pro-actief benaderen voor nieuwe samenwerkingen en/of contractverlengingen.

De Medewerker Sales Support MIND rapporteert hiërarchisch aan de Sales Manager van MIND.

Read more

Wat vragen wij van jou?

Om deze commerciële functie tot een succes te maken zijn wij op zoek naar een collega die in ieder geval een HBO werk- en denkniveau heeft. Bijvoorbeeld een afgeronde HBO Commerciële Economie opleiding. Het schakelen tussen pragmatisch en conceptueel denken is voor jou een tweede natuur. Je werkt gestructureerd, bent resultaatgericht, initiatiefrijk en beschikt over een grote dosis zelfstandigheid en discipline. Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden en bent in staat op onafhankelijke wijze een oordeel te vormen en weet mensen op basis van argumenten te overtuigen. Je hebt aantoonbare ervaring in het ondersteunen van een Sales team, het werken met processen en je hebt gevoel voor cijfers, bent oplossingsgericht en in staat snel tot de kern van de problematiek te komen.

Read more

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie waarin vrijheid wordt geboden om eigen initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. De organisatiecultuur is dynamisch en resultaatgericht. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden wij volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000