Medewerker HR Servicecenter | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonMedewerker HR Servicecenter

Application deadline 22-04-2016
Category

Communicatie

HR

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
2
Location
Leusden
Deadline:
22-04-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

HR

Level:
HBO
Location:
Leusden
Minimum years of experience:
2
Start date:
-
22-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker HR ServiceCenter heb je een dynamische rol en ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden. Zo houd jij je bezig met de mutaties rondom in-, door- en uitstroom van onze medewerkers en is het jouw taak ons systeem up-to-date te houden. Daarnaast ben je eerstelijns aanspreekpunt voor allerhande vragen van de medewerkers van Pon, onder andere voor het Self Service Systeem MyHR en arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Verder ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de administratieve processen. Dit doe je met jouw inzicht in de actuele klantbehoefte en jouw constante evaluatie van de bestaande processen. Dit alles leidt tot een structurele verbetering van onze HR-processen, met als resultaat een strakker proces en een nog grotere klanttevredenheid.

Read more

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

·  Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Personeel & Arbeid;
·  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
·  Je bent ontwikkelingsgericht (vakinhoudelijk en persoonlijk);
·  Je hebt uitvoerige kennis van MS office en het systeem Afas (Profit).

Tevens ben je resultaatgericht,  flexibel en stressbestendig. Je bent ook enthousiast en proactief en je beschikt over uitstekende communicatieve, sociale en analytische vaardigheden. Je werkt in een groot team dus samenwerken vinden we ook belangrijk.

Read more

WAT BIEDEN WIJ?

Een veelzijdige functie binnen een jonge en dynamische omgeving met een informele cultuur. Pon HR Services is een servicegerichte organisatie waarbij we constant bezig zijn onze klant zo goed mogelijk te ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR Administratie. Samen met een team van 25 collega’s is dat de doelstelling die we dagelijks nastreven. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, Pon Fit en korting op eigen producten van Pon.

Read more

Pon HR Services staat voor het leveren van kwalitatief  hoogwaardige transactionele HR diensten aan haar ‘interne’ klanten.

Het doel van HR Services is om de verschillende bedrijfsonderdelen te ontlasten op het gebied van HR administratie en payrolling. Onderdeel hiervan is het leveren van juiste personeelsinformatie aan medewerkers, HR adviseurs, leidinggevenden en directieleden. HR Services is de single source of data voor alle Pon aangesloten bedrijven als het gaat om personeelsinformatie. HR Services is voortdurende bezig met optimalisatie en standaardisatie en constante sturing op efficiency en effectiviteit om de business te ondersteunen. Daarnaast biedt HR Services ondersteuning en advies op het gebied van recruitment. Pon aangesloten bedrijven kunnen ook gebruik maken van MyHR, dat een online portal is voor alle HR en payroll gerelateerde informatie

De grote kracht van de Pon organisatie is dat de mens centraal staat. Er heerst een no-nonsense 'met beide benen op de grond' cultuur. De mensen maken het verschil: zij werken met trots, voor de merken, en voor Pon. We werken met 4 kernwaardes die je hele Pon carrière van belang zijn.

Read more

CONTACT INFORMATIE

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000