Junior Service Adviseur KCC | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonJunior Service Adviseur KCC

Application deadline 31-12-2016
Category

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Den Bosch
Deadline:
31-12-2016 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
HBO
Location:
Den Bosch
Start date:
-
31-12-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Functieomschrijving

Thans komen wij graag in contact met een starters/recent MBO-4 of HBO afgestudeerde Junior Service Adviseurs t.b.v. het Klanten Contact Center voor onze locatie in ’s-Hertogenbosch. Het betreft een traineeship c.q. doorgroei functie richting Service Adviseur bij de werkplaatsreceptie, waarbij je in het opleidingstraject zal starten bij het KCC, vervolgens zal meewerken op de garantie afdeling en uiteindelijk doorstroomt naar de functie van Service Adviseur op de werkplaatsreceptie van een van onze vestigingen.

Read more

Zomaar een werkdag bij Van den Udenhout

's Ochtends kom je binnen op de KCC afdeling in Den Bosch. Je bent net afgestudeerd aan de opleiding Automotive Management en wilt in de nabije toekomst graag als Service Adviseur aan de slag. Om ervaring op te doen en de systemen te leren kennen werk je op het Klanten Contact Center waar je samen met je collega’s mede het inbound belverkeer afhandelt. Je collega’s van het call center zijn al druk aan het bellen. Om goed voorbereid te zijn neem je nog even de lijst door met lopende acties en acties voor komende week, want daar gaan zeker klanten met vragen over bellen. De gehele dag word je gebeld door aftersales klanten met vragen of die graag een afspraak willen maken voor een werkplaatsbezoek, zoals voor een reparatie of onderhoudsbeurt, maar ook voor bijvoorbeeld een zomer- of aircocheck. Op basis van de grootte van de klus zoek jij via het Plan-it systeem naar een geschikt tijdstip op de gewenste vestiging en plant de klus in. In deze functie ben je ook medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële instelling, sterke communicatieve vaardigheden, waarbij je de servicegerichtheid nooit uit het oog verliest. Je probeert de klant dus zo goed en snel mogelijk te helpen. Wanneer het gesprek beëindigd is maak jij in het systeem de werkorder aan van de gemaakte afspraken en stuurt deze naar de werkplaatsreceptie van de betreffende vestiging en stuurt de klant de prijsopgave zoals beloofd. De klus behoeft nog enige toelichting dus je belt even met de werkplaatsreceptie voor een nadere afstemming, zodat de auto later opgehaald wordt door weer een uiterst tevreden klant! Je vormt immers een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. ’s Avonds staat er een meeting gepland waarin de resultaten van het KCC van het afgelopen kwartaal wordt besproken met elkaar.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal ruim 500 medewerkers.

Read more

Wat vragen wij van jou

 Functievereisten

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over de volgende kwalificaties en competenties:

  • Recent een MBO-4 of HBO-opleiding afgerond (max. 2 jaar werkervaring), richting Automotive Management of andere commerciële richting
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling
  • Je hebt een nauwkeurige werkwijze
  • Je bent van nature probleemoplossend gericht

Persoonlijke vaardigheden

  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Resultaatgericht
  • Overtuigingskracht
  • Daadkracht & doortastend
Read more

Wat bieden wij?

Van den Udenhout biedt jou een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving met premium merken. Wij zijn een Bourgondisch bedrijf, gastvrijheid richting onze klanten staat hoog in ons vaandel. Tevens besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Periodiek voeren wij een medewerker tevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met uitkomsten. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden wij volop. Uiteraard bieden wij marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Read more

Wie zijn wij?

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux Schadeherstel / Boschman Autoschade / Autoschade 040), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000