Employee Sales Support/Medewerker Verkoop Binnendienst | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonEmployee Sales Support/Medewerker Verkoop Binnendienst

Application deadline 31-05-2016
Category

Communicatie

Management

Marketing

Operations

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Barneveld
Deadline:
31-05-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Management

,

Marketing

,

Operations

,

Sales

Level:
HBO
Location:
Barneveld
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
31-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

WAT GA JE DOEN?

 

In deze commerciële rol lever je een bijdrage aan ons verkoop/service team. Je kunt je bij ons gaan ontwikkelen in de richting van sales en/of service. Je vind het leuk om je sales-capaciteiten volledig in te zetten voor telefonische acquisitie of  je te richten op optimale klantondersteuning! De keuze is aan jou!

 

Je neemt bestellingen aan van de klant, geeft informatie en advies over leveringsmogelijkheden, gebruiksmogelijkheden, prijsstelling en technische specificaties. Tevens beantwoord je vragen die voortvloeien uit het verkoopproces, zoals garantieaanvragen en manco-meldingen. Je werkt daarbij intensief samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst om de gestelde targets te behalen. De afdeling binnendienst bestaat momenteel uit 13 personen. De leeftijd varieert van 18 tot en met 52.

 

Wat zoeken wij?

  • Een servicegerichte persoonlijkheid met een commerciële drive!
  • Je voelt je als een vis in het water in een dynamische en hectische omgeving.
  • Je bent een goede gesprekspartner aan de telefoon en bent een kei in de administratieve afhandeling van orders en vragen van klanten.
  • Een hands-on persoonlijkheid die van aanpakken houdt!
Read more

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Als je bij ons komt  werken vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een opleiding in een commerciële richting of Small Business en Retail Management. Je houdt ervan om snel te kunnen schakelen en vind het een uitdaging om telefonisch een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen en tegelijkertijd veel data te kunnen verwerken ten behoeve van onze orderverwerking.

 

Je bent een selfstarter, werkt graag in een team en bent proactief dienstverlenend naar je interne en externe stakeholders. Vanzelfsprekend beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden op het gebied van de Nederlandse taal. Kennis van de Engelse, Duitse en de Franse taal en affiniteit met de automotive branche is een pre.

Read more

WAT BIEDEN WIJ?

Strong Brands, dedicated people. Continental Banden Groep is een onderdeel van PON. Onze medewerkers herkennen zich daarom in het PON- DNA. De passie om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor onze daden en plezier in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt ons sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense 'met beide benen op de grond' cultuur.

 

Continental Banden Groep is, als onderdeel van Pon uitgeroepen tot Top Employer 2016. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere gratificatie, ruime pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, Pon Fit en korting op eigen producten. Tevens bieden wij volop kansen op het gebied van opleiding en carrièreontwikkeling. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een grap tussendoor!

Read more

WIE ZIJN WIJ?

De Pon Tyre Group is een groep bedrijven zowel in Nederland als daarbuiten, die actief zijn in automotive markten door middel van verkoop en distributie van o.a. autobanden, wielen en trailerassen. De bedrijven opereren zelfstandig in de lokale markten. Pon Tyre Group als geheel neemt een Europese propositie in voor grote internationale klanten en leveranciers en zoekt continue naar mogelijkheden om deze propositie verder uit te bouwen. De standplaats van Pon Tyre Group is Barneveld.

Continental Banden Groep is onderdeel van Pon Tyre Group en gevestigd in Barneveld. De hoofdactiviteit van Continental Banden Groep bestaat uit het importeren en distribueren van banden van de merken o.a. Continental, Uniroyal, Semperit, Gislaved en Achilles. Naast de activiteiten op het gebied van personenwagen-, bestelwagen en tweewielerbanden, zijn wij actief op de markt van industriebanden, lichtmetalen wielen en technische rubberproducten. 

Continental Banden Groep is, als onderdeel van Pon uitgeroepen tot Top Employer 2016.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000