Applicatie Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonApplicatie Engineer

Application deadline 01-05-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Leusden
Deadline:
01-05-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Leusden
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
01-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team (9 FTE) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Het takenpakket is zeer breed en omvat o.a.

  • Ontwikkeling en beheer van diverse webbased applicaties op basis van PHP(5) en (My)SQL
  • Ontwikkeling en beheer van mappings (500+) in de message broker (IBM WTX)
  • Incident-, configuratie- en changemanagement voor het Warehouse Management Systeem (WMS – JDA Dlx Dispatcher) zowel nationaal als internationaal (oa Zweden)
  • Meedraaien in projecten zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, optimalisatie van bestaande processen en systemen als ook upgrades
  • Up-to-date houden van technische documentatie van de te beheren applicaties en systemen

Voorbeelden van ICT projecten welke in 2016 van start gaan:

  • Mechanisatie van een magazijn
  • Implementatie van een WMS op een Nederlandse en Noorse vestiging
  • Upgrade message broker software
  • Upgrade label development software
Read more

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een collega met een IT achtergrond op HBO niveau die uitdaging ziet in bovengenoemd takenpakket en bereid is om zich verder te ontwikkelen. Ervaring met één van genoemde applicaties is een pre, geen must. Vind je het leuk om in teamverband oplossingen te bedenken, maar wil je zelf ook nieuwe dingen leren? Ben je tevens in staat om zelfstandig te werken maar vind je het ook belangrijk om samen met je collega’s “de klus te klaren” en spreekt dit profiel je aan? Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Read more

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende functie in een hands-on omgeving waarin je jezelf verder kunt ontplooien. Wij zijn bereid om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je ruime opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.: eindejaarsuitkering, bonusregeling, ruime vakantiedagenregeling en een goede pensioenregeling.

Read more

Wie zijn wij?

Pon Logistics maakt deel uit van het Pon concern, één van Nederlands grootste familiebedrijven. Met bijna 13.000 medewerkers bij meer dan 450 vestigingen in 32 landen proberen we dagelijks de beste propositie aan te bieden aan onze (potentiële) klanten. Een propositie die gebouwd is op de verkoop van topproducten van A-fabrikanten en op het bieden van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering. Onze mensen maken daarbij het verschil; zij werken met trots voor de merken en voor Pon. 

Pon Logistics (600 medewerkers) is verantwoordelijk voor de logistieke operatie van een aantal Pon bedrijven waaronder verschillende automerken (Audi, Porsche, Seat, Skoda en Volkswagen), banden (Continental) en vrachtwagenonderdelen (MAN). De ICT-afdeling zorgt voor alle applicaties, en (rand)apparatuur benodigd voor de dagelijkse operatie op de vijf locaties van Pon Logistics waarbij continuïteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000