Accountmanager VW Crafter | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonAccountmanager VW Crafter

Application deadline 09-09-2016
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Duiven
Deadline:
09-09-2016 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO
Location:
Duiven
Start date:
-
09-09-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Wat ga je doen?

 

Als Accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens ben je verantwoordelijk voor het genereren van een optimaal verkoopvolume en marktaandeel in de regio Duiven waar onlangs deze nieuwe vestiging is geopend. Je onderhoudt daartoe contact met bestaande relaties en werft actief nieuwe klanten. Je adviseert op inspirerende wijze klanten en prospects bij de meest uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken.

Read more

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een accountmanager met een echt sales DNA. Iemand die houdt van verkopen, gedreven wordt door resultaat en de drang heeft om het maximale uit zichzelf te halen. Iemand die kansen kan creëren, het perfecte advies wil geven en een volwaardig sparringpartner wil zijn voor zijn prospect en relatie. We zoeken iemand die om kan gaan met de vrijheid die hij krijgt en de discipline heeft om door middel van een gestructureerd plan consequent te acquireren en op deze manier het gebied rond de nieuwe vestiging in Duiven helemaal in kaart brengt. Jouw eigen agenda efficiënt en effectief plannen en het CRM-pakket Salesforce gebruiken om de activiteiten te managen moet hierbij vanzelfsprekend zijn. Verkoopervaring in de B2B markt is een must en ervaring in de automotive branche een pre. Kortom: Wij zijn op zoek naar een gedreven en creatief persoon die initiatief neemt en zich koste wat het kost wil onderscheiden van alle anderen in de markt.

Read more

Wat bieden wij?

We bieden een zeer zelfstandige en uitdagende functie binnen een groeiende, echte B2B organisatie. Uiteraard bieden wij een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om je concreet verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Read more

Wie zijn wij?

Man Nederland Dealer is de grootste MAN Dealer in Nederland en biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit. MAN Nederland Dealer B.V. heeft 11 dealervestigingen (MAN & VW Bedrijfswagens) en 5 multi-brand servicebedrijven (o.a. Airportpartners Schiphol & BusPartners). De vestigingen bevinden zich in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. In deze vestigingen staan flexibiliteit, maatwerk in service en kwaliteit voorop. En door de synergie in onze organisatie houden we de kosten zo laag mogelijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal: alle vestigingen van MAN Nederland Dealer B.V. hebben het certificaat Erkend Duurzaam van BOVAG behaald.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000