Accountmanager Continental banden groep | StartersVacatures.be
Business Talent Network

PonAccountmanager Continental banden groep

Application deadline 30-04-2016
Category

Communicatie

Management

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Barneveld
Deadline:
30-04-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Management

,

Sales

Level:
HBO
Location:
Barneveld
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
30-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Pon

Wat ga je doen?

In de functie van accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van banden en wielen binnen je eigen regio tegen de beste prijs- en kostenverhouding. Je adviseert je relaties en overtuigt hen, mede dankzij je markt- en productkennis, van de toegevoegde waarde van onze organisatie en onze producten. Ook zorg je voor een uitbreiding van het relatienetwerk waarbij je een langdurige relatie opbouwt en bestaande relaties versterkt, behoudt en verdiept.

Je stelt twee keer per jaar een individueel verkoopplan op voor jouw gebied, om op deze manier je commerciële doelstellingen voor de komende periode te bepalen en een zo efficiënt en effectief mogelijke bezoekplanning te kunnen realiseren. Verder begeleid je offertetrajecten en leg je bezoekrapporten vast in het CRM-systeem. Je analyseert en rapporteert relevante marktgegevens waarmee je een bijdrage levert aan het marktbewerkingbeleid van ons bedrijf.

Je rapporteert aan de Sales Manager en werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Je wordt in deze functie ondersteund door collega’s van de verkoop binnendienst en onze logistieke afdeling.

Read more

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. (bij voorkeur in de richting van IVA / Small Business & Retail management / commerciële economie)
  • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in de automotive branche.
  • Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig, resultaatgericht en bovenal een echte doorzetter die zich niet snel van de wijs laat brengen. Eigen initiatief en overtuigingskracht zijn belangrijk om succes te kunnen behalen.
  • Vanzelfsprekend beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden op het gebied van de Nederlandse taal.
Read more

Wat bieden wij?

Strong Brands, dedicated people. Als onderdeel van Pon herkennen onze medewerkers zich in het Pon DNA. De passie om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor onze daden en plezier in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt ons sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense 'met beide benen op de grond' cultuur. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een grap tussendoor!

  • Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere performancebeloning en gratificatie,
  • Ruime pensioenregeling,
  • Collectieve ziektekostenverzekering,
  • Pon Fit en korting op eigen producten.
  • Een auto, laptop en mobiele telefoon maken vanzelfsprekend deel uit van de functie.
Read more

Wie zijn wij?

De Pon Tyre Group is een groep bedrijven zowel in Nederland als daarbuiten, die actief zijn in automotive markten door middel van verkoop en distributie van o.a. autobanden, wielen en trailerassen. De bedrijven opereren zelfstandig in de markt en zoeken daarnaast naar mogelijkheden om als groep een toegevoegde waarde te leveren aan de klant. De standplaats van Pon Tyre Group is Barneveld.

Continental Banden Groep is onderdeel van Pon Tyre Group en gevestigd in Barneveld. De hoofdactiviteit van Continental Banden Groep bestaat uit het importeren en distribueren van banden van de merken o.a. Continental, Uniroyal, Semperit, Achilles en Gislaved. Naast de activiteiten op het gebied van personenwagen-, bestelwagen-, bedrijfswagen- en tweewielerbanden, zijn wij actief op de markt van industriebanden, lichtmetalen wielen en technische rubberproducten. Continental Banden Groep is, als onderdeel van Pon uitgeroepen tot Top Employer 2016.

Read more

Contact informatie

Ben jij commercieel ingesteld, resultaatgericht en een echte ondernemer? Vind je het een uitdaging om je rayon verder uit te bouwen? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager Continental Banden Groep! Solliciteer snel online via www.jobsatpon.com en upload je C.V. (met foto) begeleid door een motivatiebrief. We zien je reactie graag tegemoet!

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000