Trade Marketing Support | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Perfetti van Melle BeneluxTrade Marketing Support

Application deadline 11-09-2015
Category

Communicatie

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Breda
Duration in months
6
Deadline:
11-09-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Breda
Minimum years of experience:
0
Duration in months:
6
Start date:
-
11-09-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Perfetti van Melle Benelux

Wil je bij ons komen werken?

Regelmatig plaatsen we in onze vacaturebank nieuwe vacatures voor verschillende functies bij de diverse vestigingen in Nederland en België. Je kunt gemakkelijk online solliciteren met een speciaal formulier. Als je dit invult, zorg je ervoor dat je snel alle informatie aanlevert die voor het selectieproces nodig is. Na ontvangst van je sollicitatieformulier ontvang je van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Hieronder vermelden wij de vacatures binnen Perfetti Van Melle in Nederland. Je kunt direct op een vacature reageren door het formulier onderaan de vacaturetekst in te vullen en samen met je CV aan ons toe te sturen. Zit er geen vacature voor je bij, maar wil je toch je gegevens naar ons sturen, klik dan op “solliciteer direct”.

Read more

De functie

Miljoenen mensen krijgen elke dag de smaak te pakken door de lekkere snoepjes van het internationale snoepbedrijf Perfetti Van Melle. Samen bedenken en maken we de merken Mentos, Fruittella, Frisk, Klene, Look-O-Look, Smint en Chupa Chups. We weten ze creatief te verpakken en in de markt te zetten. Dat maakt ons een succesvol bedrijf en een wereldspeler in snoep. 

Voor de commerciële organisatie Perfetti Van Melle Benelux gevestigd te Breda, zijn we ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, voor de afdeling Trade Marketing per direct op zoek naar:

Read more

Trade Marketing Support

Als Trade Marketing Support zal je ondersteuning bieden aan de Trade marketing afdeling in de ontwikkeling van displays en POS materiaal voor onze klanten in de Benelux. Daarnaast houd je je bezig met de uitvoerende/administratieve werkzaamheden rondom het POS-materialen. Met de inzet van je kennis, creativiteit en diverse instrumenten stimuleer je de categorie en omzet van Perfetti Van Melle. Je rapporteert aan de Senior Trade Marketeer Nederland.

De belangrijkste taken zijn:

  • Ondersteuning in de creatie van display- en POS materialen voor onze klanten in samenwerking met Marketing en Sales;
  • Logistieke en administratieve afhandeling van display- en POS aanvragen vanuit de interne organisatie bedoeld voor de externe klant.
Read more

Het profiel

Voor deze tijdelijke functie van 6 maanden zoeken wij kandidaten met een HBO achtergrond in de richting van Communicatie, Multi Media Design of Marketing die 36 uur per week beschikbaar is. Je hebt relevante werkervaring binnen FMCG, eventueel als stage of bijbaan. Kennis van SAP en Office is een pré. Je bent zelfstandig, communicatief en administratief vaardig, analytisch sterk en pro-actief. Daarnaast ben je ook geïnteresseerd in de logistieke aspecten van een productiebedrijf. Creativiteit, probleemoplossend vermogen en een hands-on mentaliteit zijn nodig om deze tijdelijke baan tot een succes te maken.

Read more

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel, heb je een HBO/WO opleiding, heb je kennis van SAP en office? Reageer dan via onderstaande link. Je kan tot 11 september reageren op deze functie. Voor vragen betreffende de vacature kun je contact opnemen met Véronique Maduro, 076-52 75 383

Read more

Working at Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda
Employee abroad
18000
Turnover
301000000