Manager Verpakking | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Perfetti van Melle BeneluxManager Verpakking

Application deadline 07-11-2016
Category

Management

Supply Chain

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Breda
Deadline:
07-11-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Supply Chain

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Breda
Start date:
-
07-11-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Perfetti van Melle Benelux

Omschrijving

In de Fabriek in Breda wordt Mentos, Dummy, Frisk en Nowmints geproduceerd in respectievelijk een afdeling Productie en een afdeling Verpakking. Voortdurende automatisering en het doorvoeren van efficiency verbeteringen hebben bijgedragen aan het realiseren van een moderne productieomgeving waarbij hoge eisen gesteld worden aan Operators en Monteurs en waarbij voortdurende ontwikkeling van medewerkers en processen verwacht wordt. Voor de afdeling verpakking zijn wij op zoek naar een: Manager Verpakking (36 uur)

Read more

Verantwoordelijkheden

De Manager Verpakking is verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten binnen de verpakkingsafdeling (Mentos, Frisk, Dummy en Nowmints). Dit resulteert onder meer in de tijdige aanlevering van het gevraagde volume eindproduct binnen de overeengekomen kwaliteitseisen tegen de afgesproken kosten. Je draagt zorg voor het continu ontwikkelen van je afdeling, functies en de ca. 130 medewerkers binnen deze afdeling, zodanig dat continu (efficiency)verbetering gerealiseerd wordt. In je rol houdt je onder meer rekening met de gestelde klanten- hygiëne-, milieu-, Arbo-eisen. De Manager Verpakking geeft leiding aan 3 Shiftmanagers die verantwoordelijk zijn voor realiseren van verpakkingsdoelstellingen en een goede staat van de techniek. Je formuleert afdelingsdoelstellingen en faciliteert managers en medewerkers bij de realisatie hiervan. Met het oog op innovaties in verpakking en technologie ben je onder meer verantwoordelijk voor het goed verlopen van investeringsprojecten en voor de realisatie van het op deze ontwikkelingen gerichte strategisch personeelsplan.

Read more

Kwalificaties

Een ambitieuze HBO’er bij voorkeur met een (technisch-) bedrijfskundige achtergrond die aantoonbare ervaring heeft in het ontwikkelen van organisatie en medewerkers en weet duidelijke doelen te stellen. Je bent de enthousiasmerende Manager met toekomstvisie die gewend is ontwikkeling te initiëren en een sterke focus heeft op het ontwikkelen van eigenaarschap bij managers en medewerkers. Je weet ideeën te vertalen in concrete plannen en bent in staat de permanente druk op verandering en ontwikkeling te managen. Je bent je bewust van (interne) klant leveranciersverhoudingen en weet als zodanig correct en op een prettige manier met anderen in de productieketen samen te werken om optimale efficiency en kwaliteit te bereiken. Door gedegen kennis van onder meer WCM en Lean Manufacturing weet je verbeterprocessen binnen je discipline te faciliteren en stimuleren.

Read more

Working at Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda
Employee abroad
18000
Turnover
301000000