Junior Marketing Intelligence Analist | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NuonJunior Marketing Intelligence Analist

Application deadline 20-09-2014
Category

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
20-09-2014 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
20-09-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Nuon

Beschrijving

Ben jij hét startende Marketing Intelligence talent?

Nuon zoekt per direct een junior intelligence analist!

Nuon is op zoek naar een nieuw talent voor één van de meest vooruitstrevende en professionele Marketing Intelligence afdelingen van Nederland. Nuon biedt jou als marketing intelligence analist een uitdagende functie in de dynamische energiemarkt. Er is veel data beschikbaar en door het inzetten van geavanceerde statistiek is het mogelijk om nieuwe, verrassende inzichten te genereren die grote impact hebben op de business. Als marketing intelligence analist adviseer en ondersteun je de B2C afdeling binnen Nuon, met als uiteindelijk doel het verbeteren van het commerciële beleid en de dienstverlening.

Read more

Als junior marketing intelligence analist ben je verder verantwoordelijk voor:

 • Het analyseren van markt- en klantgegevens
 • Fact based advies geven aan management en B2C afdelingen
 • Maken van voorspelmodellen en segmentaties
 • Het ontwikkelen van management rapportages
 • De organisatie adviseren middels mondelinge of schriftelijke presentaties van analyseresultaten
Read more

Wat vragen we van je?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze en leergierige junior marketing intelligence analist die zich snel wil ontwikkelen. Je bent communicatief vaardig en hebt een creatief oplossingsvermogen. Je weet mensen op basis van argumenten, maar ook door je enthousiasme te overtuigen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en kun je ook onder werkdruk goed functioneren.


Bovendien voldoe je aan het volgende profiel:

 • 0-2 jaar werkervaring
 • Academisch werk- en denkniveau: relevante academische studie afgerond of je bent deze aan het afronden (bijv. Econometrie, Research based marketing)
 • Sterk analytisch denkvermogen
 • Kennis van kwantitatieve modellen en statistische technieken
 • Goede kennis van programma’s als SPSS of SAS
 • Goede beheersing Nederlands en Engels
Read more

Nuon biedt je...

Werken bij Nuon betekent meer dan het hebben van een interessante baan in een resultaatgerichte organisatie. Je zult onderdeel zijn van een uitdagende, complexe en internationale omgeving. We bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband). Uiteraard besteden we aandacht aan jouw ontwikkeling en zijn er voldoende training en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast is er een jongerennetwerk waarmee regelmatig sociale en inhoudelijke activiteiten worden georganiseerd. Op die manier kun je in korte tijd een groot netwerk opbouwen.

Ben jij het talent dat we zoeken? En wil je je carrière beginnen in een grote, dynamische en internationale organisatie? Dan zien we je cv en motivatiebrief graag tegemoet.

 

Read more

Onze organisatie

Nuon, onderdeel van Vattenfall  is een energiebedrijf die elektriciteit, gas, warmte en koude produceert en levert aan circa 2,1 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties in Nederland. Bovendien biedt Nuon haar klanten een breed scala aan energiebesparende producten en diensten aan. Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en een zo duurzaam mogelijke energievoorziening. Bij Nuon werken eind 2012 in totaal circa 4.800 medewerkers.

Read more

Working at Nuon

Branche
Technology / Industry
Energy sector
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
6000