Data Analist, Customer Services | StartersVacatures.be
Business Talent Network

NN GroupData Analist, Customer Services

Application deadline Always open
Category

Communicatie

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Rotterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Communicatie

,

IT

Level:
HBO
Location:
Rotterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Data Analist, Customer Services

innen de afdeling Customer Service, in het Coördinatie Team, zijn wij op zoek naar een Adviseur Bedrijfsprocessen. Als Adviseur Bedrijfsprocessen maak je onderdeel uit van de unit Business Solutions. Binnen deze functie houd je je op verschillende manieren met data bezig. Zo inventariseer je wensen en databehoefte vanuit de organisatie en het management van Operations. Je analyseert zelfstandig complexe vraagstukken waarbij je zorg draagt voor het extraheren van relevante data uit de aanwezige bronnen en administratiesystemen. Je bent in staat om structuur in deze data aan te brengen en kruisverbanden te leggen. Jouw analyses stelt het management, projecten en medewerkers in staat om tot nieuwe inzichten te komen en vormen de basis voor het nemen van besluiten. Je vervaardigt tools voor data-integriteitscontroles en bent als materiedeskundige betrokken bij het doorvoeren van procesverbeteringen binnen Operations Pensioen. Ook ondersteun je Operations door automatiseringsoplossingen aan te bieden en sta je projecten bij daar waar nodig. Kun jij jezelf vinden in het bovengenoemde profiel? Dan is deze functie iets voor jou!

Read more

Dit is jouw uitdaging:

Als Adviseur Bedrijfsprocessen vind jij het een uitdaging om kennis en kunde op peil te houden op het gebied van wettelijke, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op pensioen gebied. Je speelt vroegtijdig in op deze ontwikkelingen en bent in staat deze tijdig over te brengen naar andere specialisten binnen de organisatie. Je vindt het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen, de klant centraal te stellen en innovatieve tools en applicaties te ontwikkelen.

Read more

Jij hebt:

  • Een afgeronde HBO-studie
  • Kennis van collectief pensioen, WFM en systemen zoals LEGO en STOCK
  • Grote kennis van Microsoft Excel (VBA) en Microsoft Access
  • Sterke affiniteit met data analyse en rapportage tools zoals Spotfire
  • Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden
  • Sterke affiniteit met de nieuwe waarden: clear, care en commit
Read more

Jij bent:

flexibel en past jouw aanpak doelgericht aan op de situatie. Je neemt graag het initiatief waardoor er kansen en mogelijkheden worden gecreëerd. Daarnaast beschik jij over overtuigingskracht en kun je goed functioneren in zowel een team als zelfstandig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het woord en geschrift.

Read more

Jouw team:

Het team waarbinnen jij komt te werken is verantwoordelijk voor een juiste volgorde in het oppakken van de administratie voor de Corporate en mogelijk Groot Zakelijk klanten – het Regieteam.

Ook is het team verantwoordelijk voor de activiteiten van GRIP support en data management. De activiteiten van de unit Business Solutions zijn naast deelnemer communicatie als UPO en model 3  periodieke grote mailingen en coördinatie van de in bulk te verwerken processen. Deze beschreven activiteiten liggen in elkaars verlengde en zijn om kwetsbaarheid te verminderen en expertise te delen samengevoegd in het coördinatieteam.

Read more

We bieden jou:

Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een informele werksfeer en collegialiteit;
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: vakmanschap en ontwikkeling staan bij Nationale-Nederlanden hoog in het vaandel;
De mogelijkheid om samen te werken met professionele en deskundige collega’s die een enorme drive hebben om het goed te doen, in het belang van de klant en met oog voor de maatschappij;
Moderne arbeidsvoorwaarden met veel ruimte voor eigen keuzes.

Het gaat hier om een functie in schaal 9 of 10 voor 36  uur, inschaling in de functie is op basis van kennis, kunde en ervaring en de standplaats is Rotterdam. Wij bieden je een contract aan voor bepaalde tijd . Voor medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd, geldt dat zij dit dienstverband behouden.

Read more

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Solliciteer dan direct via de button onder deze vacature.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met manager Karin D’Silva, telefoonnummer 010-5133411. Zij staat je graag te woord!

Vragen over de sollicitatieprocedure? Recruiter, Andre Vondeling is bereikbaar op telefoonnummer 06 526 36 702

Let op: alleen sollicitaties voorzien van zowel CV als een motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at NN Group

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Den Haag