Young Professionals - WO Technische Bedrijfskunde/Bedrijfskundige Informatica | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNYoung Professionals - WO Technische Bedrijfskunde/Bedrijfskundige Informatica

Application deadline 30-04-2014
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
30-04-2014 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
30-04-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN

Technische Young Professionals gezocht

Wil jij KPN helpen bij de ambitie om de beste dienstverlener van Nederland te worden? Staat de klant bij jou altijd centraal? Vind je het een uitdaging om excellente service, producten en diensten hand in hand te laten gaan met lage kosten? Kortom ga jij het samen met ons doen voor de klant?

Ter versterking van KPN Network Company (NetCo) en in het bijzonder de afdelingen End 2 End & Fixed Operations zijn we op zoek naar een:

Young Professionals – WO Technische Bedrijfskunde/Bedrijfskundige Informatica

KPN werkt hard aan haar ambitie om in 2015 de beste (IT-) dienstverlener van Nederland te zijn. Om deze ambitie waar te kunnen maken is de beschikbaarheid en kwaliteit van het KPN netwerk cruciaal.

Dit is het domein van de afdelingen End 2 End & Fixed Operations. Het is elke dag weer een balancing act om de kwaliteit en continuïteit van het netwerk te verhogen en tegelijkertijd de kosten te reduceren. Om dit te bewerkstelligen wordt de bewaking en beheer van netwerken en platformen in toenemende mate belegd bij onze partners. KPN blijft verantwoordelijk voor de performance en innovaties. Veranderingen en innovaties tussen KPN en onze partners zijn jouw speelveld.

Read more

Wie ben jij?

Na het VWO ben je gaan studeren. Inmiddels heb je een Master opleiding afgerond in IT, Technische Bedrijfskunde of Techniek. Je hebt aantoonbaar affiniteit met IT en technische infrastructuur. Samen met ons heb je de ambitie om te bouwen aan hét IT- / Telecomnetwerk van de toekomst. Verder ben je analytisch sterk en sta je voor kwaliteit. Net even iets meer doen dan afgesproken, vind je geen probleem. Je bent ambitieus, pragmatisch, resultaat gericht en kan goed balanceren tussen korte- en lange termijn belangen. 

Read more

Wat bieden wij jou?

Door middel van opleidingen en persoonlijke begeleiding bieden we jou een loopbaan in het technische hart van KPN. In alle gevallen heb je een goede technische basis nodig. Bewezen is immers dat je 'hands on' ervaring nodig hebt om een succesvolle carrière in de IT te realiseren. Ons opleidingsbudget is het beste in de branche en je hebt dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen met ervaren en gezellige collega's op aansprekende opdrachten. In een paar jaar groei je uit tot een consultant die organisaties echt verder kan helpen. 

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599