Junior Risk Specialist | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNJunior Risk Specialist

Application deadline 26-02-2016
Category

Finance

Risk

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Den Haag
Deadline:
26-02-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Risk

,

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Den Haag
Start date:
-
26-02-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN

Beschrijving

Ben jij een enthousiaste starter en wil jij ervoor zorgen dat KPN zijn belangrijkste risico’s onder controle heeft? Vind je het leuk om met het management in gesprek te zijn over verschillende risico-onderwerpen die een kans of een bedreiging vormen voor het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen? Misschien ben jij dan wel de Risk Specialist die KPN nodig heeft! 

Read more

Jouw rol als Junior Risk Specialist

Wij maken werken bij KPN leuk. Bij al ons denken en doen staat de klant voorop. We zijn flexibel. We veranderen snel en kijken altijd naar wat er om ons heen gebeurt. We zijn trots op wie wij zijn en onze positie in de Nederlandse samenleving. We zijn één gezicht naar buiten en willen samen de beste zijn. 

De aard van de werkzaamheden zorgt ervoor dat je binnen relatief korte tijd enorm veel leert over de gehele KPN organisatie en de processen incl. ondersteunende systemen. Kortom, een afwisselende en dynamische functie waarbij je je kennis en ervaring goed kunt gebruiken.

 • Het management van KPN adviseren bij het stellen van de juiste prioriteiten (met een goede balans tussen korte- en lange termijn); 
 • Het testen van opzet, bestaan en werking van de financieel gerelateerde controlemaatregelen die de betrouwbaarheid van onze financiële verantwoording waarborgen. (Reliable Financial Reporting)
 • Verantwoordelijk voor een aantal RFR-cycles en adviseren van de organisatie over het versterken van de interne beheersing hieromtrent.
 • Het maken van data-analyses op het verzoek van het management. 
Read more

Wat verwachten wij van jou?

 • Recentelijk afgeronde WO of Post-HBO opleiding (financieel/economisch) 
 • Werkervaring tussen de 0-2 jaar. 
 • Daadkrachtig, self-starter, klant- en resultaatgericht;
 • Analytisch, kritisch, gestructureerd en nieuwsgierig;
 • Teamspeler;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (Telecommunicatie Wet en Wet Bescherming Persoonsgegevens) is een pré;
Read more

Wat bieden wij?

 • Werken in een professionele en energieke werkomgeving;
 • 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten en diensten, uitstekende pensioenvoorwaarden en meer;
 • Deelnemen aan het Nieuwe Werken (werken waar en wanneer je wilt);
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen. 
Read more

Wie zijn wij?

Operational Risk Management (ORM) is een afdeling binnen het General Counsel Office welke bestaat uit een grote groep professionals. Wij zijn verantwoordelijk om d.m.v. riskmanagement het management van KPN te helpen haar doelstellingen te behalen en het vertrouwen van stakeholders te behouden. Binnen ORM zijn de volgende deelgebieden te identificeren: financial risks; business risks; compliance risks; fraud risks; ISO en security & continuity risks. ORM helpt KPN met het ontwerpen, implementeren en onafhankelijk testen van de interne beheersmaatregelen en ondersteunt het KPN management in haar verantwoording (d.m.v. rapportages) omtrent de interne beheersing aan o.a. de Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen en toezichthouders (o.a. ACM en CBP).

Jouw omgeving - onze cultuur:

KPN verandert. Van telefoonbedrijf zijn we uitgegroeid tot een multimediaonderneming en ICT-dienstverlener. Er gebeurt veel en het gaat razend snel. En dat betekent dat we veel vragen van de mensen die bij ons werken. We zoeken mensen die tussen de mensen staan en door proactieve en eenvoudige oplossingen het management ondersteunen.  

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van KPN.

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599