Junior Python Developer Online - starters functie (mijn.kpn.com) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNJunior Python Developer Online - starters functie (mijn.kpn.com)

Application deadline 29-02-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
29-02-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
29-02-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN

Jouw uitdagende functie als Python developer

Als junior Python developer ben je met jouw scrum team verantwoordelijk voor het verbeteren, vereenvoudigen en innoveren van de gebruikerservaring voor het online platform waar gebruikers hun online producten kunnen managen en de beste service verkrijgen van KPN. De mijnKPN portal is een geavanceerde omgeving die klanten van KPN bedient in de uiterste vorm en elke dag zijn we bezig met vernieuwingen zodat klanten hun diensten kunnen indelen zoals zij dat willen. Om onze doelstellingen te behalen hebben we een aantal zeer grote uitdagingen die het team technisch uitdagen en doordat het een tastbaar product is waarvan je direct resultaten ziet is het elke dag weer leuk om hier hard aan te werken. Een python developer bij ons creëert API’s tussen de vele grote KPN systemen en onze front end. Doordat de omgeving erg complex is hebben wij een team van Python toppers die kennis delen waardoor je als junior developer zeer snel kan groeien. Op de afdeling heerst een ongedwongen sfeer waarbij er altijd geluisterd wordt naar een goed idee en er is dan ook veel ruimte voor creativiteit. Geef jij je carrière een boost en wil je heel snel senior Python developer worden? Bij KPN Digital heb je de leukste Python job van Amsterdam.

Read more

Als Python developer ben je verantwoordelijk voor:

 • Development van API’s met hoge kwaliteit binnen het selfcare team .
 • Samen elkaar beter maken en versterken in een Agile omgeving.
 • Gebruik je creativiteit en kom met de beste oplossingen om data vanuit de back end te vertalen naar een gebruiksvriendelijke  dashboard voor klanten.
 • Humor en plezier maken samen en elke dag weer iets nieuws leren.
Read more

Jouw profiel

 • HBO/WO opleiding afgerond
 • Je hebt naast je studie of tijdens je studie veel geprogrammeerd en bij voorkeur in Python
 • Je focus is back end, maar je bent wel full stack minded
 • Kennis van MySqL, PostgresSQL http API’s , GIT, Agile/Scrum, Django, Python, AngularJS, SAP, XML, JSON, Linux is erg handig
 • Je spreekt Engels en Nederlands
Read more

Wat wij bieden

 • Wij bieden een 1 jarig contract en na 1 jaar een vast contract met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket waarmee wij toppers in de markt aantrekken met o.a. 37 urige werkweek, bonus van 12,5% bovenop je vaste salaris en veel vrijheid en flexibiliteit om je tijd en vakanties in te delen. Je krijgt een laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding, 50% korting op KPN producten, collectieve verzekeringen, deelname aan sportevenementen en wij bieden korting bij veel verschillende bedrijven.
 • Je gaat werken in een innovatief senior team waarbij je je carrière een boost zal geven en daarnaast krijg je ook zeer goede mogelijkheden om goede trainingen te volgen via de KPN Acadamy.
 • Voel je thuis in één van de mooiste en meest inspirerende kantoren van Amsterdam naast het station Sloterdijk. We hebben o.a. een pooltafel, air hockey, tafelvoetbal, hooverboards, dartborden, relaxte zithoeken en in het midden van ons kantoor hebben we een voetbalveld waar elke dag mensen gebruik van maken om even te ontspannen.
Read more

Wie zijn wij?

S&I Digital is de afdeling binnen Simplification & Innovation (S&I) waar het allemaal gebeurt op online gebied (web & app). De ambitie van S&I Digital is om van KPN het meest innovatieve bedrijf te maken in haar markt met oplossingen die simpel zijn voor onze klanten zodat we klaar zijn voor de digital world. De afdeling online speelt een belangrijke rol binnen het geheel. We behalen onze doelen door innovatie vanuit de klantbehoefte door het simpel te houden en short cycle op te leveren via Agile/SCRUM. Met de online channels maken we het mogelijk voor klanten van KPN van online om te kiezen en te vergelijken, maar ook kopen en de order status checken en het managen van services, etc. We doen dit met 10 gemotiveerde SCRUM teams met topprofessionals die verantwoordelijk zijn voor hun eigen features.

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599