Junior Infrastructure Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPNJunior Infrastructure Engineer

Application deadline 10-05-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Utrecht
Deadline:
10-05-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Utrecht
Start date:
-
10-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN

Junior Infrastructure Engineer

Als Junior Infrastructure Engineer ben je verantwoordelijk voor het incident- en changemanagement van onze MS Skype for Business-proposities. Klanten naar volle tevredenheid helpen is jouw ding! Hiervoor zijn goede communicatieve vaardigheden nodig en vanzelfsprekend de juiste technische kennis. Naast incidenten en changes ga je ook helpen bij het onboarden van de klanten die gekozen hebben voor één van drie Skype for Business oplossingen van KPN. Hiermee doe je implementatie-ervaring op, die ook zeker weer gaat bijdragen aan het verder verbeteren van de performance bij het incident- en changemanagement.

Wat ga je als Junior Infrastructure Engineer doen:

 • Samen met de collega van jouw 2e lijns support organisatie ga je de door klanten gemelde incidenten oplossen en changeverzoeken realiseren.
 • Je komt met verbetervoorstellen voor de MS-Skype for Business-diensten en systemen.
 • Je blijft je ontwikkelen om continu je kennis te vergroten.
 • Je werkt met het team aan verder standaardisatie en het verbeteren van processen.
 • Je gaat deelnemen in klant “MS-Skype for Business-onboardingstrajecten”, waarbij jij samen met een aantal aanvullende partijen de klantomgeving op het “KPN MS Skype for Business- platform” gaat realiseren. Eventueel aangevuld met een Contact Center en Bedienpost. Hierbij werk je nauw samen met andere engineers, consultants en architecten.
Read more

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Afgeronde studie HBO technische informatica / elektronica / datacommunicatie, of technische opleiding in relevante richting.
 • Gedegen kennis van MS Lync.
 • Je hebt kennis van SQL 2005/2008 server en ervaring met Windows 2003/2008 server.
 • Kennis van telefonie en contact centers is een pre.
 • Kennis van VOIP (SIP) is een pre.

Verder beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je een echte teamplayer. De materie is complex, je bent leergierig en maakt je nieuwe materie snel eigen.

Read more

Wat bieden wij?

 • Werken in een zeer uitdagende innovatiemarkt en een enthousiast kennisbedrijf in hoogwaardige technische omgevingen.
 • 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!
Read more

Koninklijke KPN is marktleider op het gebied van ICT en telecommunicatie in Nederland. Samen met zo’n 19.000 collega’s word je verantwoordelijk voor een excellente dienstverlening aan onze klanten. Als je over die juiste mentaliteit beschikt, krijg je veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

De functie Junior Infrastructure Engineer is vacant op één van de afdelingen Business Operations van KPN1.  Het “CompetenceCenter Microsoft Skype for Business” is verantwoordelijk voor de Levering, Beheer, Service en Onderhoud, van de 3 Microsoft Skype for Business-proposities, welke door KPN als beheerde diensten geleverd worden. Om dit te realiseren zijn binnen de afdeling Architecten, Technisch Consultants, Implementatie Engineers en Service Engineers werkzaam. Doel van onze afdeling is het succesvol implementeren en onderhouden van een Microsoft UC-oplossingen voor heel tevreden klanten.

Read more

Meer informatie of solliciteren?

Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van KPN.

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599