Young Professional Mobile App Development | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPN ConsultingYoung Professional Mobile App Development

Application deadline 08-04-2014
Start date 01-05-2014
Category

IT

Consulting

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Zoetermeer
Deadline:
08-04-2014 (For Past)
Category:

IT

,

Consulting

Level:
HBO & WO
Location:
Zoetermeer
Start date:
01-05-2014
08-04-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN Consulting

Beschrijving

Mooie apps bouwen in uitdagende opdrachten bij diverse klanten uit de top 400 van Nederland? Van je passie je beroep maken als Mobile App Developer? Wil jij een vliegende start van je carrière maken en in de techniek van verschillende bekende Nederlandse organisaties rondkijken? Dat kan!

Read more

WAT DOET EEN YOUNG PROFESSIONAL MOBILE APP DEVELOPMENT?

Als Young Professional start je in een eenjarig programma: het Young Professionaltraject. Dit traject duurt een jaar en is een goede mix van trainingen, cursussen en praktijkervaring bij de klant. Gedurende het traject maak je op een leuke en prettige manier kennis met het ‘werkende’ leven. Als Young Professional start je met een uitgebreid en geheel verzorgd introductietraject van drie weken, waarna je direct inzetbaar bent. Tijdens dit traject krijg je verschillende vakinhoudelijke, business- en soft skills trainingen en workshops. In deze korte en intensieve periode leer je onze organisatie en je collega’s goed kennen en weet je een netwerk op te bouwen waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

Alle kennis die je tijdens deze introductie hebt opgedaan, ga je direct toepassen tijdens innovatieve opdrachten voor toonaangevende klanten. KPN Consulting werkt samen met de 400 grootste bedrijven van Nederland zoals Shell, Nuon, Rijkswaterstaat, NS en ING. Bovendien stippel je samen met een persoonlijke coach een carrièreplan uit aan de hand van jouw kennis, ervaring en ambitie. Gedurende het jaar volg je naast je projecten nog enkele trainingen. Ter afsluiting van het traject voer je samen met je Young Professionalcollega’s een praktijkgerichte case op het gebied van System & Network Engineering uit, welke je presenteert aan onze directie.

Als Mobile App Developer bij KPN Consulting houd je je bezig met het voor de klant ontwikkelen van functionaliteiten die via een breed scala aan (mobiele) systemen beschikbaar worden gesteld. Je hebt hiervoor expertise opgebouwd over mobiele platformen zoals Apple iOS, Android en/of Windows 8.

Read more

WAT HEB JIJ ONS TE BIEDEN ALS YOUNG PROFESSIONAL MOBILE APP DEVELOPMENT?

Afgeronde HBO- of WO opleiding in IT;
Passie voor techniek en dan met name Mobile App Development;
Aantoonbare ontwikkelervaring in bijbaan, stage of hobbymatig met iOS, Android, Windows phone 8 en/of .NET;
Goede communicatievaardigheden;
Helikopterview, proactief, resultaatgericht en pragmatisch;
Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je staat voor kwaliteit en je doet net iets meer dan afgesproken.

Read more

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS YOUNG PROFESSIONAL MOBILE APP DEVELOPMENT?

Wij bieden jou een carrière bij de nummer 1 in ICT-consultancy. Daarbij horen natuurlijk dingen als een marktconform salaris, een leaseauto, een telefoon, laptop, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien, zodoende denken we met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Je komt te werken binnen NEXT. Dit onderdeel is gericht op onder andere informatieontsluiting via weboplossingen en (Mobile) App Development. Op deze gebieden worden door jouw toekomstige collega’s proposities ontwikkeld en uitgevoerd. Daarnaast ligt een belangrijke focus op thought leadership. Oftewel het actief communiceren van kennis en ervaring door middel van artikelen, blogs, productreviews en kennissessies.

Read more

OVER KPN CONSULTING

KPN Consulting begeleidt de top van het Nederlandse bedrijfsleven bij het implementeren van vooruitstrevende informatietechnologie. Onze expertise is gebaseerd op ervaring en we ontdoen ICT van hypes en vaagheden. We maken technologie toepasbaar. Dit levert inventieve en waardevolle toepassingen en ervaringen op.

Mensen en organisaties vinden steeds nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, plezier te hebben, van elkaar te leren en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor de optimale infrastructuur te bieden. We analyseren de impact van veranderingen op de business, organisatie, mensen, systemen en middelen. Onze professionals zijn herkenbaar door ervaringskennis en passie voor ICT en de menselijke maat.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Werken” geïmplementeerd, dit biedt mogelijkheden om een work/life balance te vinden die bij jou past. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden.

Read more

INTERESSE?

Herken jij je direct in bovenstaand profiel? Reageer dan snel en stuur jouw sollicitatie met CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pamela van Winterswijk 06-12872367 of op pamela.vanwinterswijk@kpn.com.

Screening is onderdeel van het sollicitatieproces van KPN Consulting. Meer informatie hierover kun je vinden op: http://bit.ly/qtMFUv.

Read more

Working at KPN Consulting

Branche
Consultancy
Telecom / IT
Headquarters Holland
Zoetermeer
Employee in NL
1100