Risk Specialist | StartersVacatures.be
Business Talent Network

KPN ConsultingRisk Specialist

Application deadline 09-06-2014
Category

Finance

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
2
Location
Den Haag
Deadline:
09-06-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
HBO & WO
Location:
Den Haag
Minimum years of experience:
2
Start date:
-
09-06-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from KPN Consulting

Jouw functie

Je werkt met een team van professionals. Je werkzaamheden hebben als doel het management van KPN te adviseren bij het stellen van de juiste prioriteiten (met een goede balans tussen korte- en lange termijn) om te komen tot verbetering van de bedrijfsvoering en interne beheersing, met specifieke focus op het testen van de interne beheersing binnen KPN.  Je taken bestaan o.a. uit het testen op het design, bestaan en werking van controlemaatregelen binnen ons business control framework. Daarnaast help je de Risk Analysts bij het uitvoeren van zogenoemde proces ‘walkthroughs’. De aard van de werkzaamheden zorgt ervoor dat je binnen relatief korte tijd enorm veel ziet van de gehele KPN organisatie en de processen incl. ondersteunende systemen. Kortom, een afwisselende en dynamische functie waarbij je je kennis en ervaring goed kunt gebruiken.

Read more

Jouw afdeling

Operational Risk Management (ORM) is een afdeling binnen KPN Risk & Compliance welke bestaat uit een grote groep professionals. Wij zijn verantwoordelijk om d.m.v. riskmanagement het management van KPN te helpen haar doelstellingen te behalen en het vertrouwen van stakeholders te behouden. Binnen ORM zijn de volgende deelgebieden te identificeren: financial risks; business risks; compliance risks; fraud risks; ISO en security & continuity risks. ORM helpt KPN met het ontwerpen, implementeren en onafhankelijk testen van de interne beheersmaatregelen en ondersteunt het KPN management in haar verantwoording (dmv rapportages) omtrent de interne beheersing aan o.a. de Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen en toezichthouders (o.a. ACM en CBP).

Read more

Jouw omgeving - Onze cultuur

KPN verandert. Van telefoonbedrijf zijn we uitgegroeid tot een multimediaonderneming en ICT-dienstverlener. Er gebeurt veel en het gaat razend snel. En dat betekent dat we veel vragen van de mensen die bij ons werken. We zoeken mensen die tussen de mensen staan en door proactieve en eenvoudige oplossingen het management ondersteunen. 

Read more

Jouw profiel

•Academich of sturende hiervoor of post-HBO werk- en denkniveau
•Kennis van financiële processen, risicomanagement en interne beheersing is een pré
•Daadkrachtig, self-starter, klant- en resultaatgericht
•Teamspeler, coaching van junior medewerkers
•Uitstekende communicatieve vaardigheden

Read more

Wij bieden

KPN Risk & Compliance biedt je een uitdagende en afwisselende baan met ontwikkelingsmogelijkheden in een energieke werkomgeving. Samen kijken we waar en op welke manier je kwaliteiten het beste tot hun recht kunnen komen. Onze flexibele arbeidsvoorwaarden zorgen voor de juiste de balans tussen werk en privé. We hechten aan een open bedrijfscultuur, gekenmerkt door verantwoordelijkheid, integriteit en teamwork en bieden je werk dat er toe doet.

Read more

Working at KPN Consulting

Branche
Consultancy
Telecom / IT
Headquarters Holland
Zoetermeer
Employee in NL
1100