Inside Sales Accountmanager | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Korn Ferry Hay GroupInside Sales Accountmanager

Application deadline Always open
Category

Management

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Management

,

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Het team

Hay Group Productized Services biedt haar klanten een breed spectrum aan professionele HR- producten. Deze producten kunnen zelfstandig worden ingezet in de hele ‘employee lifecycle’ zoals werving en selectie, beloning en/of ontwikkeling van medewerkers. Het gaat om hoogwaardige, gestandaardiseerde, scherp geprijsde en online HR-producten die HR professionals en lijnmanagers in staat stellen HR-processen te ondersteunen en verder te professionaliseren. We werken hiervoor samen in een internationaal cluster (België, Nederland en Frankrijk). Het team bestaat uit enthousiaste collega’s (Accountmanagers, Analysten, Business Developers, Technische consultants en Customer Service medewerkers) die samen zorgdragen voor de verkoop van hoogwaardige HR-producten bij nieuwe en bestaande klanten en hen optimaal bedienen op de lange termijn.

Read more

De uitdaging

Organisatie

Wij zijn een internationaal organisatieadviesbureau. Sinds december 2015 maken wij onderdeel uit van de wereldwijde organisatie Korn Ferry. Samen met het management maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Ons doel: verandering teweegbrengen waardoor mensen en organisaties hun volle potentieel bereiken en benutten.

 Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Inside Sales Accountmanager (36-40 uur per week)

Het team

Als Account Service Support maak je deel uit van het Customer Service Team. Het team Productized Services (PS) bestaat uit 30 enthousiaste en betrokken collega’s, die onze klanten adviseren in het gebruik van online HR-tools. Deze online instrumenten ondersteunen de totale ‘employee life cycle’. Te denken valt aan werving en selectie, (potentieel) ontwikkeling en coaching, maar ook aan belonen en/of het creëren van betrokken medewerkers. De missie van PS is om aan klanten te laten zien dat dé HR-oplossing bestaat: wij kunnen mensen, functies, beloning en structuur naadloos met elkaar verbinden. Je werkt in een team dat zich intensief bezig houdt met het uitzetten van diverse tools op het gebied van Talent & Effectiveness en het opbouwen van de grootste database van Nederland.

Read more

Ons aanbod

De rol

Als Inside Sales Accountmanager ontwikkel je je tot dit eerste aanspreekpunt van een uitgebreid klantenportfolio. Je beheert een portefeuille van ongeveer 175 klanten en je bent verantwoordelijk om onze PS-producten en diensten actief onder de aandacht te brengen van onze klanten. Je begrijpt de behoeften van de klant en je weet kansen te identificeren. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, moet je over gedegen productkennis beschikken.

Naast de zakelijke kant draag je zorg voor de coördinatie van projecten: het verzamelen van gegevens, verzorgen van de rapportage, het correct uitvoeren van eigen projecten en de support bij projecten van Account Managers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contractbeheer van je klantportfolio en de administratieve afhandeling van door Business Developers en Accountmanagers verkochte producten.

 

Aanbod

Korn Ferry Hay Group bied je een fulltime functie in een inspirerende en professionele werkomgeving met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Via een intensief opleidingsprogramma bieden wij je de kans je persoonlijk en inhoudelijk in snel tempo verder te ontwikkelen.

Read more

Jouw profiel

 • minimaal een HBO-opleiding heeft afgerond, gerelateerd aan sales is een pré
 • sterke commerciële capaciteiten heeft
 • makkelijk duurzame relaties aan kan gaan
 • een sterk ontwikkeld analytisch vermogen heeft met oog voor detail
 • zelf startend is
 • goede beïnvloedings- en sociale vaardigheden heeft
 • proactief en enthousiast aan het werk gaat
 • het leuk vindt om met cijfers te werken en Excel beheerst
 • onder hectische omstandigheden nauwkeurig werkt
 • nieuwsgierig, leergierig en resultaatgericht is
 • wil werken in een commerciële omgeving
 • tussen 0 en 3 jaar werkervaring heeft
 • de Nederlandse en de Engelse taal actief beheerst
Read more

Working at Korn Ferry Hay Group

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Amsterdam