Technical Support Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Koning & HartmanTechnical Support Engineer

Application deadline 25-11-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Deadline:
25-11-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Start date:
-
25-11-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Koning & Hartman

Koning & Hartman zoekt een Technical Support Engineer/ Hoofd technische dienst

Misschien ken je Koning & Hartman nog niet, maar je bent deze week waarschijnlijk al 5 keer met ons in aanraking gekomen. Wanneer? Bijvoorbeeld als je mobiel belt, tv kijkt, door een draaideur loopt, en zelfs wanneer je water drinkt! Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door onze oplossingen, diensten en producten. 

Met ruim 600 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. We zijn actief in openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (OEM), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. Koning & Hartman werkt samen met vooraanstaande partners zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Kenwood, Motorola, Mean Well en IPC, en levert technische oplossingen aan grote multinationals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België). 

De afdeling Products & Systems Nederland biedt maatwerkoplossingen in embedded technologie en industriële elektronica. Onze specialisten dragen zorg voor advies, design-in van de nieuwste technologieën en levering van producten. Voor versterking van ons team in Delft zijn wij op zoek naar een Technical Support Engineer/ Hoofd technische dienst

Read more

De functie

Als Technical Support Engineer/ Hoofd Technische dienst stuur je actief onze technische support afdeling aan. Je plant werkzaamheden, stelt prioriteiten waar nodig en neemt actief deel aan de werkzaamheden, die bestaan uit de assemblage en integratie van onze producten, maar ook de technische ondersteuning naar onze klanten. Je analyseert en repareert defecte apparatuur (zoals voedingen en industriële PC’s) en geeft eerstelijns ondersteuning aan onze klanten op het gebied van hard- en software. Je bewaakt de voortgang van de afhandeling van storingen en voert uiteenlopende administratieve werkzaamheden uit.

Het is belangrijk dat je in staat bent om samen met de klant opzoek te gaan naar de meest effectieve oplossingen. Je hebt ambitie en capaciteit om de support richting de klant op een hoger niveau te krijgen. Het aansturen van collega’s is onderdeel van de functie. 

Read more

De eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega

  • Afgeronde HBO-opleiding, richting Elektrotechniek, Technische informatica of Informatica;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Kennis van PC technologie, netwerken, Microsoft Windows en Linux;
  • Affiniteit met analoge elektronica is een pré; 
  • Tevens ben je stressbestendig en werk je klant- en resultaatgericht. 
Read more

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, leuke baan in een dynamische omgeving met goede arbeidsvoorwaarden. 

Read more

Working at Koning & Hartman

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Amsterdam