Advocaat-stagiaire, sectie ICT | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Kennedy Van der LaanAdvocaat-stagiaire, sectie ICT

Application deadline 01-09-2014
Category

Juridische

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
01-09-2014 (For Past)
Category:

Juridische

,

IT

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
01-09-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Kennedy Van der Laan

Advocaat-stagiaire

Je draait direct mee in een dynamische advies-, contracten-, en procespraktijk voor onze cliënten, onder meer op het gebied van outsourcing, cloud diensten, e-commerce, privacy en telecom en je werkt nauw samen met advocaten van andere secties binnen Kennedy Van der Laan.

Tot onze cliënten behoren Anglo-Amerikaanse en Europese hard- en softwareleveranciers, high tech bedrijven, ICT consultancy en telecom- en media-bedrijven. Wij werken ook voor grote nationale bedrijven en multinationals zoals banken, verzekeraars, zorginstellingen, leveranciers van consumptiegoederen en aanbestedende diensten. Wij adviseren onze technologie klanten onder meer over aanbestedingsrechtelijke en mededingingsrechtelijke kwesties.

Read more

Het bedrijf

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Met rond de honderd juridische professionals behoort het tot de top 15 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

Sinds de oprichting in 1992 staat Kennedy Van der Laan voor topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Met kwaliteit voorop, pragmatisch en innovatief samenwerken. Een boeiende en gevarieerde klantenkring, van start-up tot overheid, van goede doelen-organisatie tot multinational.

Read more

Working at Kennedy Van der Laan

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
1
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
160