Junior IT Specialist Group Services | StartersVacatures.be
Business Talent Network

INGJunior IT Specialist Group Services

Application deadline 22-06-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
22-06-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
22-06-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from ING

Junior IT Specialist Group Services

ING zoekt Junior IT Specialisten Group Services ING (Amsterdam)

Als jong talent jezelf (verder) ontwikkelen tot de beste in IT

Read more

Je functie

Als Junior IT Specialist bij ING heb je alle ruimte om je ambities in IT waar te maken en je talent in te brengen in een omgeving waar gewerkt wordt met baanbrekende technologieën. We bieden je de mogelijkheid om jezelf (verder) te ontwikkelen tot specialist in IT in een richting die helemaal bij je past. Denk hierbij aan een specialisatie in bijvoorbeeld Java, Oracle/Fusion, Javascript, CSS, CSS3, HTML, HTML5, SQL of in oplossingen gebaseerd op Cloud/SaaS technologie. De exacte invulling van je carrière bepalen we samen met jou en in aansluiting op je persoonlijke wensen, kennis en ervaring. Maar binnen een organisatie als ING die in het bankwezen voorop loopt in IT innovaties is er, als je echt wilt leren, altijd wel een functie waarin je als IT talent uit kunt blinken.

We ondersteunen je actief met cursussen en opleidingen. Bovendien werk je dagelijks met veel ervaren professionals die je graag begeleiden en hun kennis met je delen zodat jij snel tot de besten binnen je vakgebied behoort.

 

Read more

Jouw werkomgeving

Als Junior IT Specialist werk je binnen de businessunit Group Services, onderdeel van Operations & IT Banking ING. Je werkt vanuit kantoor Amsterdam, maar je onderhoudt veel contacten met collega’s van andere afdelingen van ING; nationaal en internationaal. Group Services bestaat in totaal uit circa 600 medewerkers en is verantwoordelijk voor het leveren van IT diensten aan onderdelen van ING zoals Finance, Risk, Procurement en HR, maar levert ook IT services op het gebied van IT4IT en de Global Shared Applications. Afhankelijk van het loopbaanpad dat we samen met jou uitstippelen kom je uiteindelijk te werken in een team van leuke, professionele en gedreven collega’s binnen Group Services.

Werken bij Group Services betekent werken binnen een informele, dynamische en internationaal georiënteerde divisie en bij een organisatie die in de top-10 staat van ‘Beste Werkgevers’.

 

 

Read more

Ontwikkeling en doorgroei

Binnen ING realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied. Het verder uitbouwen van IT en continue innovatie op dit gebied is een van de speerpunten van ING. Dit biedt jou ongekende mogelijkheden om je kennis verder te verdiepen en je te ontwikkelen tot IT expert.

 

Read more

Interessant arbeidsvoorwaardenpakket

In deze full-time functie (36 uur) heb je als Junior IT Specialist niet alleen recht op een uitstekend basissalaris (afhankelijk van jouw werkervaring) en 21,5 vakantie-dagen, maar heb je ook een 13e maand en de mogelijkheid om in Het Nieuwe Werken flexibel te werken. Je start met een jaarcontract. Bij goed presteren wordt dit jaarcontract omgezet in een vast dienstverband.

 

Wij zoeken: leergierige en gedreven IT talenten die het beste kunnen en willen worden in hun vak

 

Je bent een leergierig en gedreven IT talent. Je bent zeer analytisch, je hebt aantoonbare diepgaande interesse in en kennis van IT en je bent zeer ambitieus in alles wat je doet. Je wilt altijd de beste en concrete resultaten behalen, je houdt ervan om problemen op te lossen en je bent in staat om daarbij creatief te werk te gaan. Bovendien kun je niet alleen uitstekend zelfstandig functioneren, maar werk je ook graag met mensen samen in een team.

Read more

Daarnaast heb je

  • Minimaal een HBO-diploma in een technische (IT) studierichting, bijvoorbeeld in (Bedrijfskundige) Informatica;
  • Uitmuntende resultaten behaald in je studie;
  • Een passie voor IT en innovatie;
  • 0-2 jaar werkervaring.
  • Ook beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
Read more

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu en word Junior IT Specialist bij Group Services ING. Heb je nog vragen over deze functie of over ING als werkgever? Neem dan contact op met Micha Lekawael (IT Recruiter) via Micha.Lekawael@ing.nl of via telefoonnummer +31653528497.

 

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000