Junior IT Engineer – Infrastructure & Platforms | StartersVacatures.be
Business Talent Network

INGJunior IT Engineer – Infrastructure & Platforms

Application deadline 26-05-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
26-05-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
26-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from ING

Wie zijn wij

Binnen ING draagt de afdeling Infrastructure & Platform Services (IPS) zorg voor alle datacenter-infrastructuur. De afdeling Platform as a Service (PaaS) is binnen IPS verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerp, de bouw en het beheer van de voor ING belangrijkste platformen: Windows Server, AIX, Solaris, Linux, Oracle, Sybase, SQL, WebSphere, Tomcat en TIBCO. Bovendien draagt PaaS zorg voor het ontwerp en de instandhouding van de tooling die nodig is voor het dagelijks beheer.

 

De genoemde platformen worden op hun beurt als stack gebruikt door de applicatieve teams om innovatieve diensten en functionaliteiten aan te kunnen bieden aan onze klanten.

 

ING heeft ervoor gekozen een Agile werkmethode te gebruiken binnen alle teams, conform Scrum- of Kanban-methodologie. Als DevOps Engineer vervul je binnen een team een belangrijke inhoudelijke rol over de hele breedte van de werkzaamheden: ontwerp, bouw, test, uitrol en beheer, evenals het verder automatiseren van taken.

 

Read more

De werkomgeving

De platformdiensten die PaaS levert zijn erg belangrijk voor de bank. Daarom ligt de lat hoog, en zijn we op zoek naar de beste mensen om een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de dienstverlening: slimmer ontwerpen, verder automatiseren, beter leveren. 

Binnen de verschillende teams heerst een uitdagende maar open sfeer, en is er volop ruimte voor jouw ideeën, eigen initiatief en discussie. Professionaliteit staat altijd voorop: alles wat je doet heeft impact, en er wordt veel gevraagd van je eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

Door de gemêleerde samenstelling van de teams is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, te leren van elkaar en te groeien in senioriteit, zowel op persoonlijk als technisch-inhoudelijk vlak. 

Naast hard werken in een uitdagende en prikkelende omgeving is er ook tijd voor ontspanning waarbij we een goede balans tussen werk en privé belangrijk vinden.

Read more

Wat breng jij mee ­

 • Een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de Informatica of IT-gerelateerd
 • Aantoonbare passie voor technologie, en kennis van of affiniteit met een van de genoemde platformen
 • Kennis van of ervaring met Cloud-technologie is een pre, evenals programmeerervaring en ervaring met (ITIL-)processen
 • 0-3 jaar werkervaring met een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen
 • Je bent analytisch en communicatief sterk, deelt je kennis graag, en bent positief kritisch
 • Je bent zelfstandig, hebt daadkracht en bent leergierig
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Read more

Wat bieden wij

 • Een begeleide kennismaking binnen de bank, inclusief uitstapjes naar of korte stages bij afdelingen buiten PaaS
 • Alle kansen om jezelf via opleidingen en training-on-the-job verder in de technologie te specialiseren, en jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen
 • De mogelijkheid om je carrière te starten of vervolgen bij ING
 • ING biedt solide arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand
 • Uitdagend werk in een Agile omgeving en toepassing van de nieuwste technologieën op een ongekende schaalgrootte binnen een professionele organisatie
Read more

Ontwikkeling en doorgroei

Binnen ING realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. We zorgen dat je altijd op de hoogte blijft van de belangrijkste technologische ontwikkelingen binnen je vakgebied en dat je jezelf blijft verbeteren, ook op persoonlijk vlak. 

Interessant arbeidsvoorwaardenpakket 
In deze full-time functie (36 uur) heb je als engineer bij ING niet alleen recht op een uitstekend basissalaris en een OV jaarkaart, maar heb je ook een 13e maand en uitzicht op een vast dienstverband.

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000