Advocaat-stagiair Arbeidsrecht  | StartersVacatures.be
Business Talent Network

HVGAdvocaat-stagiair Arbeidsrecht 

Application deadline 27-01-2016
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Eindhoven
Deadline:
27-01-2016 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Eindhoven
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
27-01-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from HVG

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-) notarissen behoort HVG tot de top van de advocatuur en notariaat in Nederland. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. HVG is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Brussel en een Legal Desk in New York. HVG heeft een strategische alliantie met EY Belastingadviseurs.

Read more

Functie

HVG zoekt voor haar praktijkgroep Arbeidsrecht een cliëntgerichte en ondernemende advocaat-stagiair voor de verdere opbouw en uitbreiding van de Arbeidsrechtpraktijk van ons kantoor in Eindhoven.

Read more

Werkgebied

 De praktijk in Eindhoven richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en non-profitorganisaties. Deze bestaan uit een mix van nationale en internationale cliënten. Daarbij bedienen zij met een specialistische en praktische aanpak een brede klantenbasis in het zuiden van Nederland.

 

Ons kantoor Eindhoven werkt met een compact team van Arbeidsrecht advocaten en heeft veelvuldig contact met andere specialisten van HVG en EY. Multidisciplinaire samenwerking en teaming zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Read more

Functie eisen

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Communicatief vaardig, creatief en collegiaal.
  • affiniteit met Zuid-Nederland en bereidheid om eigen netwerk uit te bouwen.
  • Relevante (stage) ervaringen en nevenactiviteiten zijn een pré.
Read more

Ons aanbod

Wij bieden je een inspirerende en plezierige werkomgeving. Wij kenmerken ons door passie voor het vak, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor onze cliënten te boeken.

 

Ons kantoor in Eindhoven groeit stevig en is bezig om haar positie in de markt verder te versterken in nauwe samenwerking met EY en met support van de andere HVG vestigingen. HVG biedt je de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken. Onze arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden zijn uitstekend.

Read more

Belangstelling?

Klik op onderstaande link voor meer informatie!

Read more

Working at HVG

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
4
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
150