Juridisch Secretaresse (0,8- 1,0 fte) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Houthoff BurumaJuridisch Secretaresse (0,8- 1,0 fte)

Application deadline Always open
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
1
Location
Amsterdam
Rotterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
1
Start date:
-
Deadline
Always open

De organisatie

Houthoff Buruma is met meer dan 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Het is een full service kantoor met één focus: de cliënt. Die cliënten bevinden zich in het topsegment van het bedrijfsleven en de publieke sector; organisaties die hoge eisen stellen aan juridische dienstverlening. Dat houdt de professionals van Houthoff Buruma niet alleen scherp en kritisch, maar ook efficiënt. Binnen Houthoff Buruma is het secretariaat een essentieel onderdeel van de juridische dienstverlening en is volledig geïntegreerd met de gehele juridische praktijk. 

Read more

De functie

Als juridisch secretaresse fungeer je als rechterhand van de juristen voor wie je werkt. Je werkt nauw samen met de andere secretaresses en samen met hen organiseer je de praktijk voor een groep juristen. Een belangrijk deel van je werk is het telefonisch, schriftelijk en per e-mail contact onderhouden met cliënten. Daarnaast zorg je voor een correcte verwerking van onder meer brieven, overeenkomsten en processtukken, eventueel aan de hand van ingesproken dictaten en/of geschreven concepten. Postbehandeling, agendabeheer en archiveren maken ook deel uit van je functie.

Read more

Het profiel

Je bent collegiaal, servicegericht en nauwkeurig. Je bent geïnteresseerd in de zaken waar de juristen mee bezig zijn en kunt meedenken over de voortgang hiervan. Prioriteiten stellen is geen probleem, je bent stressbestendig en beschikt over een flexibele instelling. Je werkt en denkt pragmatisch waarbij je altijd het grotere geheel voor ogen houdt.  Bij voorkeur beschik je over een HBO diploma (HBO Rechten of Schoevers) en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring.

Read more

Working at Houthoff Buruma

Branche
Law / Fiscal / Notary
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
750
Employee in NL
700