Allround Productieplanner | StartersVacatures.be
Business Talent Network

FrieslandCampinaAllround Productieplanner

Application deadline 05-05-2016
Category

Management

Operations

Supply Chain

...
>> View all
Level
HBO
Location
Maasland
Deadline:
05-05-2016 (For Past)
Category:

Management

,

Operations

,

Supply Chain

Level:
HBO
Location:
Maasland
Start date:
-
05-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from FrieslandCampina

Functieomschrijving

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Consumer Products EMEA, onderdeel van de business group FrieslandCampina Branded NL in Maasdam zoeken we een
 
Resultaatgerichte allround productieplanner 
 
Jouw kerntaak in deze dynamische rol bestaat uit het optimaal plannen en beheren van de productie en voorraden eindproducten, ingrediënten en verpakkingen. Dit betekent dat je zorgt voor een optimale planning van de productie waarbij je rekening houdt met de marktvraag enerzijds en de capaciteiten en efficiency van het productiesysteem anderzijds. Je stemt je planning af met de afdeling Plan & Deliver, en met de DC’s en de interne afdelingen in Maasdam. Daarbij zorg je dat de normen en procedures binnen de afdelingen conform het kwaliteitssysteem worden nageleefd en lever je een actieve bijdrage aan verbeterprojecten in Maasdam. Voor deze mooie carrièrekans zoeken we een organisatorisch sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden, oog voor detail en de ambitie om deze rol naar eigen inzicht uit te bouwen totdat het resultaat zowel je eigen verwachtingen als die van de organisatie overstijgt. Heb jij lef en initiatief, en wil je je ervaring en talent inzetten binnen een iwerkomgeving met enorme potentie? Solliciteer dan meteen! Het team in Maasdam kijkt naar je uit. 

 

Read more

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben je ook:

  • afgestudeerd aan een hbo-opleiding, bij voorkeur in logistiek of supply chain management;
  • een klantgerichte teamspeler met uitstekende planningsvaardigheden.
Read more

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Read more

Bedrijfsomschrijving

Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslansCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.
Bij de werkmaatschappij Supply Chain Chilled, onderdeel van de business group FrieslandCampina Consumer Products EMEA in Maasdam, zoeken we een Allround Productieplanner.
FrieslandCampina Maasdam is een ” state of the art”, hoog geautomatiseerde fabriek, ontworpen voor het produceren van verse, vloeibare, speciale zuivel producten. Het grootste deel van deze producten wordt geproduceerd onder A-merken zoals Campina, Optimel, Vifit en Mona. In Maasdam wordt op jaarbasis ca. 240 miljoen liter melk verwerkt

Read more

Contactinformatie

Heb je vragen over bovenstaande functie. Neem dan contact op met Philine den Bak; Plant Logistics Manager; 06-15828075

 

Read more

Working at FrieslandCampina

Branche
FMCG
Number of countries
100
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee abroad
22000
Employee in NL
7500