Lean Consultant financiële processen | StartersVacatures.be
Business Talent Network

FinextLean Consultant financiële processen

Application deadline 10-04-2016
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Voorburg
Deadline:
10-04-2016 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Voorburg
Start date:
-
10-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Finext

Jouw rol

Deel jij onze drijfveer in het verbeteren van de financiële functie? Heb jij werkervaring als financial en een passie voor het optimaliseren van financiële processen? Wil jij die ervaring inzetten om opdrachtgevers verder te helpen in het optimaliseren van de samenwerking tussen mensen, processen, systemen en informatie? Kom dan bij Finext jouw financiële vakmanschap alle ruimte geven! In deze veelzijdige functie ga je aan de slag als consultant bij verschillende organisaties in uiteenlopende branches. Je beschrijft hoe processen als Purchase-to-Pay, Order-to-Cash en Record-to-Report verlopen, doet kwalitatieve en kwantitatieve analyses, stelt verbetervoorstellen op en bent ook bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor implementatie van verbeteringen. We gebruiken de methodieken Lean en Six Sixma hierbij als hulpmiddel.

Read more

Wat bieden wij?

In het Finext netwerk organiseren medewerkers zich in niches rondom vakkennis. Centraal delen we een aantal waarden die de basis leggen voor onderling vertrouwen. Door samen binnen het netwerk van niches actief te zijn bij klanten, worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt. Finext geeft je de vrijheid om je te ontwikkelen, als vakspecialist, maar ook als ondernemer. Je wordt onderdeel van een hecht team van zowel getalenteerde vakspecialisten als gedreven junioren. Wij geloven erin dat kennis pas kunde wordt als je het deelt, zodoende vormt netwerken een cruciaal onderdeel van de samenwerking. Jouw ontwikkeling staat centraal; we bieden opleidingen en trainingen aan, maar je  neemt zélf de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling.

Naast je werk als procesconsultant biedt Finext je de mogelijkheid om intern één – of meerdere interne rollen op te pakken. Door ons unieke organisatiemodel waarin stafafdelingen ontbreken en ondernemerschap gestimuleerd wordt zijn veel rollen denkbaar waarin kennis en ervaring opgedaan kan worden in ieder bedrijfsfacet, zoals Sales, Marketing of HR.

Read more

Wat neem jij mee?

  • Financiële en/of bedrijfseconomische achtergrond op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of accounting ( bij voorkeur WO)
  • 1-5 jaar werkervaring in het financiële werkveld, bij voorkeur vanuit consultancy of interim
  • Aantoonbare ervaring met het managen en/of verbeteren van financiële processen (vereiste)
  • Een Lean Six Sigma Black Belt (pre)

Verder …

  • Ben je analytisch sterk
  • Heb je een kritische instelling, zowel voor jezelf als naar anderen
  • Bezit je de ambitie om de beste in je vak willen zijn/het maximale uit je talenten te willen halen
  • Beschik je over een ondernemersmentaliteit en ben je commercieel alert
  • Houd je van werken in teamverband
  • Ben je een actief netwerker
Read more

Interesse?

Solliciteren of meer weten? Klik op de onderstaande link!

Read more

Working at Finext

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Voorburg