Startend accountant met focus op de financiële sector | StartersVacatures.be
Business Talent Network

EYStartend accountant met focus op de financiële sector

Application deadline 17-05-2016
Category

Accounting

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
17-05-2016 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
17-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from EY

Wat ga je doen?

Waar de Accountant van vroeger was uit te tekenen in één type professional, kent hij nu vele gezichten. Het vak Accountancy heeft zich ontwikkeld in vele facetten en vereist daardoor expertise in verschillende disciplines. Sustainability, fraudebestrijding, ICT- vraagstukken; het zijn inmiddels veel gehoorde begrippen binnen Accountancy. Om tot een nieuwe vorm van dienstverlening te komen, zijn we op zoek naar diversiteit in onze nieuwe medewerkers. Omdat het startpunt en het eindpunt van de loopbaan bij EY voor iedere medewerker anders is, biedt EY het Personal Career Design aan. In dit programma worden toptalenten met verschillende achtergronden, talenten en karakters, individueel en op maat begeleid in hun ontwikkeling bij EY.

Read more

Werkgebied

Als starter binnen de Assurance serviceline begin je in een uitdagende rol waarbij je de vrijheid hebt om je eigen carrière binnen onze organisatie te ontwikkelen. Je gaat in het begin ervaring opdoen in de controlepraktijk. Je komt bij diverse cliënten over de vloer en controleert daar de posten van de jaarrekening. Daarnaast beoordeel je tijdens de interim controle de interne processen en systemen van de cliënten.

Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de mogelijkheden.

Read more

Afdeling

Je gaat aan de slag op de afdeling EY Financial Services. Dit is het onderdeel binnen EY waarin wij de diensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld. Wij bieden diensten aan op het gebied van jaarrekeningcontrole (Assurance) en advisering (Advisory, Tax en Transactions) vanuit de marktsectoren Asset Management, Banking & Capital Markets, Insurance en Pension Funds. EY's Financial Services Organisation (EMEIA FSO) brengt zo'n 6.000 financial services professionals samen uit 12 landen in Europa.

De vorming van EMEIA FSO en de ontwikkelingen op de financiële markten bieden veel mogelijkheden voor ons als organisatie, maar ook voor onze medewerkers. Naast het opdoen van specifieke kennis en ervaring op het gebied van Financial Services, bieden wij een dynamische, internationale werkomgeving, met uitstekende carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

 

Read more

Opleidingsmogelijkheden

Binnen EY vinden we het belangrijk om je een gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Je kan kiezen voor de Register Accountant  opleiding of je kan deelnemen aan onze EY University. De EY University biedt een heel scala aan vakken en workshops op het financiële vlak. Je krijgt meer achtergrond kennis welke je nodig hebt voor het werk als een accountant, daarnaast word je getraind in bijvoorbeeld data-analyse en krijg je workshops van sub-servicelines zoals Cleantech & Sustainability Services (CaS), Fraude Investigation & Dispute Services (FIDS) of Financial Accounting & Advisory Services (FAAS).  Uiteraard wordt er in de EY University ook gewerkt aan de ontwikkeling van jouw soft skills.

 

Read more

Persoonlijke begeleiding

EY hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarbij hoort goede persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijke EY coach en begeleiding on the job door ervaren professionals, werkt EY met Development & Learning Teams. Dit team bestaat uit circa zes starters die een aantal keer per jaar samen komen voor intervisie sessies, onder begeleiding van een EY coach. Samen bespreek je zaken waar je in je dagelijkse werk tegen aan loopt, deel je kennis en leer je van elkaar. 

Read more

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Wij vragen:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een van bovengenoemde richtingen;
  • Affiniteit met assurance werkzaamheden;
  • Analytisch sterk en goede communicatieve vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben. 

Read more

Aanbod

Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt EY je de mogelijkheid om je eigen carrière in te richten naar jouw behoeftes. Daarnaast werk je in diverse teams met enthousiaste en jonge professionals.

Read more

Belangstelling?

Solliciteren kan via de 'online solliciteren' button.

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500