junior projectmanager Utrecht | StartersVacatures.be
Business Talent Network

draaijer+partners junior projectmanager Utrecht

Application deadline 01-11-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
01-11-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
01-11-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from draaijer+partners

Waar sta jij voor?

Je bent een nieuwsgierige, zelfstandige mensgerichte persoonlijkheid en in staat om iets neer te zetten: een bouwer”. Jouw focus ligt op duurzame prestaties vanuit eigen verantwoordelijkheid. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je kunt niet wachten om iedere dag het verschil te maken voor de opdrachtgevers waar wij voor werken.

Read more

Wat ga je doen?

Wij creëren een inspirerende omgeving die energie geeft en die ervoor zorgt dat een mens het beste uit zichzelf kan halen. Wij dagen je uit om anders te kijken en andere vragen te stellen. Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg voor je voor de coördinatie en integrale bewaking van de projectmatige beheers aspecten. Door jouw inbreng verloopt het proces succesvol. Wij verwachten ook dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan complexe opgaven werkt. Je werkt vanuit de vestiging Utrecht, met als werkgebied heel Nederland.

Read more

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde hbo- of academische opleiding in de richting Bouwkunde en/of Vastgoed.
  • Een hands-on mentaliteit
  • Je bent een starter of hebt maximaal twee jaar werkervaring
  • Kennis van projectmanagementmethodes, duurzaamheidtoepassingen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Read more

Wat bieden wij?

Binnen de open en innovatieve sfeer van onze organisatie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en verder te groeien. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen! Je vindt aansluiting bij collega's rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Natuurlijk zijn een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen.

Read more

Reageren?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Yolanda Nout, adviseur HRM, telefoon 06 – 29 608 873. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst en een CV (bij voorkeur met foto) kun je mailen naar y.nout@draaijerpartners.nl.

Read more

Working at draaijer+partners

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Utrecht