WO Assistent Accountant RA Arnhem | StartersVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteWO Assistent Accountant RA Arnhem

Application deadline 11-05-2014
Start date 03-03-2014 t/m 11-05-2014
Category

Accounting

...
>> View all
Level
WO
Location
Arnhem
Deadline:
11-05-2014 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
WO
Location:
Arnhem
Start date:
03-03-2014 t/m 11-05-2014
11-05-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Deloitte

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij naar de top? Laat niemand je tegenhouden! Voor ons kantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant die graag in een dynamische omgeving voor toonaangevende klanten werken!

Read more

De uitdaging

Je duikt in de wereld van de cijfers en bedrijfsprocessen. Je weet als toptalent als geen ander dat het niet alleen maar om de cijfers draait, maar juist om het verhaal erachter. Als lid van het controleteam beoordeel je complexe jaarrekeningposten en geef je adviezen bij interim controles. Je verdiept je in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en het risicomanagement binnen een onderneming.

Je week bestaat uit vier dagen werken en één dag leren: op vrijdag volg je colleges voor je Post-Master opleiding tot RA. Je werkt voor topopdrachtgevers, de relatie met hen is uitermate belangrijk en jij bent hiervoor medeverantwoordelijk. Kortom; vanaf dag één krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

 

Read more

Jouw carrièrepad

Als Assistent Accountant ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Zo start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Naast ‘on the job’ coaching en begeleiding faciliteren wij trainingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Read more

Dit ben jij

Word jij uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Om als Assistent Accountant bij ons aan de slag te gaan:

Heb je een afgeronde WO opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance en kan je per september starten met de RA opleiding;
Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
Heb je jezelf tijdens je studie ontwikkeld middels nevenactiviteiten;
Ben je klantgericht en een echte teamplayer;
Heb je de ambitie om net als je toekomstige collega’s één van de besten in jouw vakgebied te worden!

Read more

Ons aanbod: werken met topopdrachtgevers, een goed salaris én een variabele bonus

Met ruim 4500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard met flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw ambitie en behoeften, zoals een leaseregeling, een laptop, een iPhone, een onkostenvergoeding, winstdeling en een uitstekende pensioenregeling. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

 

Read more

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Sandra van Herpen op telefoonnummer 06 1099 9076.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847