Startend fiscalist Indirect Tax (BTW/VAT) Amsterdam | StartersVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteStartend fiscalist Indirect Tax (BTW/VAT) Amsterdam

Application deadline 22-02-2016
Category

Accounting

Consulting

Finance

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
22-02-2016 (For Past)
Category:

Accounting

,

Consulting

,

Finance

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
22-02-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Deloitte

Jouw job als fiscalist bij Deloitte

Als startende belastingadviseur adviseer je klanten die tot de wereldtop behoren, in nauwe samenwerking met een partner of manager. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je voert analyses uit op het gebied van fiscale wetgeving en de mogelijke toepassing daarvan.

Read more

Beschik jij over de juiste kwaliteiten?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

•Afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie
•0 - 1,5  jaar werkervaring
•Goede beheersing van de Engelse taal
•Aantoonbare interesse in btw, studierichting accent Indirecte Belastingen is een pré
•Klantgericht
•Communicatief vaardig

Read more

Indirect Tax bij Deloitte

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen het specialisme Tax ongeveer 850 medewerkers. Tax is gestructureerd in drie disciplines met elk zijn eigen expertise: Global Business Tax, Indirect Tax en Global Employer Services. 
Bij Indirect Tax in Amsterdam bied je je cliënten (variërend van middelgrote, nationale tot grote internationale spelers) de meest voordelige fiscale oplossing op het gebied van btw en overdrachtsbelasting. Indirect Tax specialisten werken nauw samen met de andere tax-collega's, de consultants en accountants van Deloitte. Hoewel je als beginnend btw-specialist te maken hebt met alle soorten klanten is het na verloop van tijd mogelijk om binnen het Indirect Tax team te focussen op onder meer de volgende markten en sectoren: Real Estate, Technology Media & Telecommunications, M&A, Energy Utilities & Infrastructure, Consumer Business, Financial Services en Manufacturing.

Read more

Jouw carrière

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze belastingadviseurs horen, volgens recente (inter)nationale onderzoeken, tot de beste van de wereld. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, een onkostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.
Vanaf 1 september 2013 introduceert Deloitte TOP, het Talent Opportunities Programme voor alle WO starters binnen Tax.

Read more

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature klik je op de lees meer & aanmelden button.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847