PhD Consultant Data Analytics | StartersVacatures.be
Business Talent Network

DeloittePhD Consultant Data Analytics

Application deadline 06-07-2016
Start date 04-03-2014
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Amstelveen
Deadline:
06-07-2016 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Amstelveen
Start date:
04-03-2014
06-07-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Deloitte

Je functie als PhD Consultant Data Analytics

Als Consultant Data Analytics ligt je passie in het puzzelen met data. Valt er in de financiële data fraude te ontdekken? Hoe moet de data van de operationele processen omgezet worden zodat het nieuwe kassasysteem gaat werken? Hoeveel en welke voorraad moet nageteld worden om een betrouwbare uitspraak te doen over de totale voorraadwaarde? Hoe kan je goede managementinformatie maken voor de interne controle afdeling van een beursgenoteerd bedrijf? Welke analyses zouden geautomatiseerd kunnen worden? Vanaf dag 1 krijg je verantwoordelijkheden en rapporteer je aan je leidinggevende, adviseer onze clienten over de juiste vertaalslag van informatievragen naar IT-oplossingen voor data. Je rol beslaat zowel de advieskant als de controlerende kant, waardoor je leercurve steil te noemen is.

Read more

Jouw profiel; Analytisch, resultaatgericht en een teamplayer

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Onlangs afgeronde kwantitatief georiënteerde WO opleiding Econometrie, Informatica of Wiskunde.
  • Naast het afronden van je PhD heb je 0 tot 4 jaar werkervaring met toepassing in het bedrijfsleven.
  • Je beschikt over gedegen kennis van databases, database systemen, SQL en andere database technieken waar je direct mee aan de slag kan.
  • Programmeerkennis is een must. Denk bijvoorbeeld aan Java, C++, Perl of Python.  
  • Je beschikt over een goede mix van analyse-,  IT- en (financiële) datakennis.
  • Je opereert goed in teamverband, en hebt een professionele uitstraling.
  • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Je kunt projecten onder tijdsdruk afronden en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Ervaring met coaching en projectleiding van kleine teams wordt gezien als een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Daarnaast ben je bereid te reizen.
Read more

Je werkveld binnen Deloitte

Binnen Risk Services zijn ongeveer 300 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 3 competenties; Reputation, Control en Security. Binnen deze 3 competenties werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amstelveen.
Het Analytics team bestaat uit rond de 40 medewerkers die zich bezig houden met fraudedetectie in databestanden en econometrische modelbouw, dataconversie, research en advisory.

Read more

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden bij Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, een onkostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Read more

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Liselotte Mulder op telefoonnummer +31610462760.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847