Teamleader Warehouse | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVTeamleader Warehouse

Application deadline 27-12-2015
Category

Communicatie

Supply Chain

...
>> View all
Level
HBO
Location
Dongen
Deadline:
27-12-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Supply Chain

Level:
HBO
Location:
Dongen
Start date:
-
27-12-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Omschrijving

Coca-Cola Enterprises - één van de grootste onafhankelijke Coca-Cola bottelaars - produceert, verdeelt en verkoopt heel wat van de grootste merken binnen niet-alcoholische dranken. Enkele van de merken die je in onze portfolio vindt zijn Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, MinuteMaid®, Monster® en Caprisun®.
 
Onze waarden vormen de fundering van ons bedrijf en ondersteunen ons bij het doel om "de beste drankenverkoper met de beste klantenservice" te zijn. Wij zijn wereldwijde leider op het gebied van duurzaamheid en wij worden door onze klanten beoordeeld als de nummer 1 leverancier.
 
In Dongen werken we hard aan de productie, opslag en distributie van onze producten. We hebben een state of the art productie- en distributieorganisatie neergezet waar we de afgelopen tijd veel hebben geïnvesteerd in mensen, producten en materialen en dit blijven we de komende jaren ook doen. Een van de belangrijkste onderdelen is de opslag en uitgifte van onze producten, het Distribution en Operations Center. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een:
 
Read more

Teamleader Warehouse

Je leidt een team van ongeveer 15 medewerkers (heftruckchauffeurs en een Bulk coördinator). Je beoordeelt hen op gebied van de prestaties, stuurt bij waar nodig en zorgt voor continue instructie en opleiding (coachen en begeleiden). Verder behartig je de personeelsaangelegenheden.
 
Het vergroten van de klanttevredenheid door ervoor te zorgen dat eindproducten efficiënt en kwaliteitsvol worden opgeslagen en geladen. Je draagt zorg dat de eindproducten geen blokkeringen/productieonderbrekingen veroorzaken, de magazijncapaciteit geoptimaliseerd wordt en de goederen efficiënt in voertuigen geladen worden om op tijd geleverd te worden aan de klanten.
Het vergroten van de efficiëntie en effectiviteit van het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een capaciteitsplanning en de dagelijkse bijsturing ervan; daarbij is zorgen voor een optimale inzet van de personele capaciteit en zo nodig afroepen van uitzendkrachten jouw uitdaging. Hierbij rekening houdende met verwachte werkdruk, verlof en de verhouding tussen vast en flexibele in de ploeg inzetten van medewerkers op transportmiddelen, in afstemming met de maintenance coördinator.
Read more

Kwalificaties

  • Afgeronde HBO opleiding.
  • Je hebt werkervaring in een logistieke omgeving, waar veel klantcontact en snelheid kenmerkend zijn (bijvoorbeeld via een bijbaan).
  • Je bent iemand die op een natuurlijke manier leiding kan geven aan een team (aantoonbare nevenactiviteiten of teamsportervaring).
  • Je hebt kennis van voorraadbeheer- en opslagsystemen (SAP).
  • Je bent communicatief vaardig en je kan goed presteren onder druk.
  • Je beschikt over een pro-actieve houding, je bent oplossingsgericht, betrokken en denkt na over en initieert continue verbeteringen.
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid om in een ploegendienst te werken.
  • Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.
Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846