Teamleader Merchandising - regio Brabant/ Limburg | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVTeamleader Merchandising - regio Brabant/ Limburg

Application deadline 31-12-2015
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Noord-Brabant
Deadline:
31-12-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO & WO
Location:
Noord-Brabant
Start date:
-
31-12-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Omschrijving

Wil jij werken voor het sterkste frisdrankmerk ter wereld en elke dag een bijdrage leveren aan het succes van Coca-Cola?

Coca-Cola Enterprises Nederland zoekt een gepassioneerde Teamleader Merchandising, die graag samen met zijn team het verschil wil maken om succesvol te kunnen zijn met onze klanten.

 

Heb jij de ambitie en potentie om stappen te maken binnen Coca-Cola? Na het uitoefenen van deze rol, zou een volgende functie bijvoorbeeld binnen het senior management van het Field Sales team mogelijk zijn, in de Home (retail) of Out-of-Home organisatie. 

 

Als Teamleader Merchandising ben jij verantwoordelijk voor de optimale executie van nationale en lokale business initiatieven. Dit doe jij binnen de kanalen Home (Retail), Cash & Carry en het On the Go kanaal Zuid Nederland, waardoor een optimale en rendabele verkrijgbaarheid van Coca-Cola producten wordt gerealiseerd. Hiermee lever jij en je Merchandising team een bijdrage aan het maximaliseren van klanttevredenheid, volume en winstgevendheid tegen minimale kosten. Het leveren van (zichtbare) toegevoegde waarde is cruciaal!

Jij zorgt met je team voor een uitmuntende executie en daarmee voor de Look of Success in elke winkel, mede door het creëren, ontwikkelen en behouden van een winnend en divers team welke in staat is om de gestelde doelstellingen te realiseren en/of te overtreffen. Het team waar jij leiding aan geeft bestaat uit 13 Merchandisers. Je werkt hiernaast intensief samen met de Field Sales Manager(s) (verantwoordelijk voor de Rayon Managers) in hetzelfde gebied om samen de groeidoelstellingen te verwezelijken.

 

Read more

Werkzaamheden:

 • Inrichten van een inspirerende omgeving waarin medewerkers gestimuleerd worden om een maximale bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen.
 • Het door voorbeeldgedrag realiseren van een stijl van leidinggeven (situationeel) die past binnen de cultuur van Coca-Cola en die bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Doel is het creëren van een high performing team.
 • Het meereizen met en coachen van je team Merchandisers waardoor je team zich verder ontwikkelt, de executie maximaal is en de toegevoegde waarde richting onze klanten leidt tot maximale klanttevredenheid.
 • Essentieel is de samenwerking tussen de Merchandiser en de Rayon Manager binnen het gebied. Deze samenwerking dient excellent te zijn.
 • Binnen jouw regio ben jij verantwoordelijk voor optimaal klantenmanagement binnen de aangegeven kaders (bijv bezoekfrequencie / efficient werken) waarbij beschikbare budgeten, mensen en middelen effectief, efficiënt en maximaal worden ingezet.
Read more

Functie-eisen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Woonachtig in de regio Zuid Nederland (op ca 1 uur afstand van Rotterdam)
 • Leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden naar binnen toe en buiten
 • “Hands-on mentaliteit"
 • Creatief en inventief en veranderingen kunnen uitleggen en doorvoeren
 • Resultaatgericht en tegelijkertijd kunnen werken aan verschillende taken/projecten
 • Sterk analytisch vermogen met oog voor detail
 • Goede beheersing Engelse taal (schriftelijk en mondeling)
 • Belangrijk is dat de kandidaat de ambitie en capaciteit heeft om door te groeien binnen Coca-Cola richting senior management.

Herken je jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct!

Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846