Rayonmanager Arnhem | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVRayonmanager Arnhem

Application deadline 10-08-2016
Category

Marketing

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Arnhem
Deadline:
10-08-2016 (For Past)
Category:

Marketing

,

Sales

Level:
HBO
Location:
Arnhem
Start date:
-
10-08-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Omschrijving

Coca-Cola Enterprises - één van de grootste onafhankelijke Coca-Cola bottelaars - produceert, verdeelt en verkoopt grote merken binnen niet-alcoholische dranken. Enkele van de merken die je in onze portfolio vindt zijn Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, MinuteMaid®, Monster® Chaudfontaine®, Aquarius® en Caprisun®.
 
Onze waarden vormen de fundering van ons bedrijf en ondersteunen ons bij het doel om "de beste drankenverkoper met de beste klantenservice" te zijn. Wij zijn wereldwijd leider op het gebied van duurzaamheid en wij worden door onze klanten beoordeeld als de nummer 1 leverancier. Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig: sterke merken, bevlogen personeel, ambitie om te groeien en passende beloningen.
Read more

Rayonmanager Foodservice & On-the-Go (Arnhem)

Wij zijn op dit moment op zoek naar een Rayonmanager – Foodservice en On-the-Go. Als Rayonmanager ben jij verantwoordelijk voor de optimale executie van outlets en Key-Accounts binnen Foodservice en On-the-Go om een bijdrage te leveren aan het maximaliseren van volume en winstgevendheid van Coca-Cola in Nederland. Het kanaal omvat de volgende sub kanalen: Fastservice, Drinks-to-Go, Petrol, @Work, Health, Education (VO, MBO, HBO) inclusief alle Universiteiten. Tevens ben je als Rayon Manager zelf eindverantwoordelijk voor ongeveer 9 Key-Accounts binnen je regio.
 
Binnen jouw gebied zorg jij voor effectief klantenmanagement en ben je in staat is om de gestelde doelen te realiseren en/of te overtreffen conform de binnen Coca-Cola Enterprises Nederland gestelde standaard. Je maakt onderdeel uit van het Foodservice/ On-the-Go Rayon Management team wat uit 38 Rayon Managers bestaat onderverdeeld in 5 sub teams met elk een Manager Field Sales.
Read more

Werkzaamheden:

 • Het onderhouden van contacten met de grootste accounts & outlets in het kanaal, inzicht te hebben in hun behoeften en motivaties om zodoende de continuïteit van de commerciële activiteiten bij deze klanten te waarborgen en uit te breiden.
 • Leads opvolgen en prospecteren met als doel nieuwe klanten maken in het spel met collega’s en grossiers.
 • Verantwoordelijk voor optimaal klantenmanagement, waarbij het rapporteren in verschillende CRM systemen een dag dagelijks onderdeel zal zijn met koppeling aan doelstellingen en dashboards.
 • Het streven naar excellent executie op outlet niveau door het opvolgen en in verkopen van de gegeven Look of Succes pijlers. Dit d.m.v. het listen van KPI’s die geplaatst worden door jouw in de koeling volgens planogram. Het plaatsen van POS items om volume groei te stimuleren.
 • Realisatie en voortgangsbewaking van vooraf bepaalde KPI’s / Look of Success en de volumes van de key accounts.
Read more

Functie-eisen:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je bent pragmatisch, ondernemend en kunt snel schakelen
 • Je hebt als teamplayer sterke commerciële- en onderhandelingsvaardigheden en kunt de perfectie verbinding zoeken tussen wensen en behoeften van de externe en interne klant.
 • Ook ben jij analytisch en werk jij gestructureerd
 • Wij zijn op zoek naar een sterke communicator met uitstekende relationele vaardigheden die zowel extern (klant en grossier) als intern (team en hoofdkantoor) zijn toegevoegde waarde laat zien.
 • Sales ervaring binnen Out of Home is een pré.
Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846