Java Software Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

CIMSOLUTIONSJava Software Engineer

Application deadline Always open
Start date 10-02-2014
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
1
Location
Rotterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Minimum years of experience:
1
Start date:
10-02-2014
Deadline
Always open

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in een functie bij CIMSOLUTIONS, reageer dan via onderstaande button en upload je CV met een korte motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met Jos Peek of Djurre van Gulik, telefoon 0347-368100 tot 21.00 uur Nederlandse tijd en CET.

Nieuwsgierig naar CIMSOLUTIONS? Op onze website www.cimsolutions.nl vind je alle informatie, interviews met medewerkers, verdere achtergronden en overige vacatures.

Wij houden regelmatig een OPEN HUIS in onze kantoren en je bent van harte welkom! De kans om samen te onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Voor actuele informatie, zie http://www.cimsolutions.nl/nl/Nieuws-en-Evenementen/Evenementen.

Read more

Wij vragen

Voor diverse aansprekende bedrijven en organisaties hebben wij uitdagende en langdurige opdrachten en projecten. Heb jij een afgeronde HBO/WO-opleiding Technische Informatica, Bedrijfsinformatica of Informatica en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als Java Software Engineer? En heb je tenminste 1 jaar ervaring als Software Engineer in één of meerdere van de volgende programmeertalen: C++, C# of Java in een ontwikkelomgeving? Dan komen we heel graag met jou in contact. Kennis van Agile SCRUM, RUP, O.O.D. (Object Oriented Development) of UML is een pré.

Tijdens een oriëntatieronde, met meerdere persoonlijke gesprekken, willen we graag jouw wensen en ambities horen en kunnen we jouw loopbaanmogelijkheden toelichten.

Wij spreken graag zowel Software Engineers met meerdere jaren ervaring, opererend op architectuurniveau, als Software Engineers die onlangs zijn afgestudeerd.

Gezien onze brede klantenkring zowel in Business als in Industry, landelijke vestigingen en mogelijkheden, zijn we op zoek naar kaniddaten voor al onze zes vestigingen in Nederland.

Read more

Wij bieden

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: naast een vast dienstverband, een goed salaris, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
  • De kans om mee te groeien in een dynamische, financieel gezonde en gecertificeerde Top Employer ICT-organisatie;
  • De charme en persoonlijke aandacht, behorende bij een middelgrote organisatie;
  • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten;
  • On-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling tot Ontwerper, Architect, Informatie Analist, Consultant of Projectmanager.
Read more

Working at CIMSOLUTIONS

Branche
Telecom / IT
Number of countries
2
Headquarters Holland
Vianen
Employee abroad
260
Employee in NL
250
Turnover
21400000