Applicatietester regio Noord | StartersVacatures.be
Business Talent Network

CIMSOLUTIONSApplicatietester regio Noord

Application deadline Always open
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Groningen
Deadline:
(Always open)
Category:

IT

Level:
HBO
Location:
Groningen
Start date:
-
Deadline
Always open

Wij vragen

Voor diverse aansprekende bedrijven en organisaties in Groningen hebben wij uitdagende en langdurige opdrachten en projecten. Heb jij een afgeronde relevante HBO opleiding, bij voorkeur richting Informatica, Bedrijfsinformatica, Technische Informatica of Elektrotechniek en Wiskunde en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Heb je het certificaat TMAP next en heb je kennis van TMap, Java, Oracle Fusion, Oracle E-Business Suite (EBS), Linux, CDM, Agile Scrum, AIM en ISO 27001? Dan komen we graag met jou in contact.

Tijdens een oriëntatieronde, met meerdere persoonlijke gesprekken, willen we graag jouw wensen en ambities horen en kunnen we jouw loopbaanmogelijkheden toelichten.

Wij zijn op zoek naar een Applicatietester. Als Applicatietester geef je ondersteuning bij het opstellen van detailplannen voor tests en doe je intake van de testbasis op testbaarheid. Daarnaast vul je uitgangsbestanden, voer je testgevallen uit, registreer je bevindingen en conserveer je testware. Tevens draag je zorg voor de inhoudelijke coaching van minder ervaren ICT-Applicatietesters en doe je voorstellen ter verbetering van normen en richtlijnen op basis van zelf opgedane ervaringen en technologische ontwikkelingen.

Read more

Wij bieden

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: naast een vast dienstverband, een goed salaris, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
  • De kans om mee te groeien in een dynamische, financieel gezonde en gecertificeerde Top Employer ICT-organisatie;
  • De charme en persoonlijke aandacht, behorende bij een middelgrote organisatie;
  • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten;
  • On-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling tot Servicemanager, Projectleider of Consultant.
Read more

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in een functie bij CIMSOLUTIONS, reageer dan via onderstaande button en upload je CV met een korte motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met Jos Peek of Djurre van Gulik, telefoon 0347-368100 tot 21.00 uur Nederlandse tijd en CET.

Wij houden regelmatig een OPEN HUIS in onze kantoren en je bent van harte welkom! De kans om samen te onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Voor actuele informatie, zie http://www.cimsolutions.nl/nl/Nieuws-en-Evenementen/Evenementen.

Read more

Working at CIMSOLUTIONS

Branche
Telecom / IT
Number of countries
2
Headquarters Holland
Vianen
Employee abroad
260
Employee in NL
250
Turnover
21400000