Sales consultant | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Business Talent NetworkSales consultant

Application deadline Always open
Category

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Sales

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van mooie deals. Ons bestaande netwerk ga je uitbouwen en je verbind ook nieuwe opdrachtgevers aan Business Talent Network. De deals die jij binnenhaalt, onder andere Recruitment Process Outsourcing projecten en recruitmentevents, zijn langdurige samenwerkingen voor het behalen van de recruitmentdoelstellingen voor het werven van Young Professionals. De multinationals en large corporates, waar wij strategisch partner voor zijn, ga jij adviseren over hun recruitment – en employer branding strategie, hierbij schakel je vaak op directie niveau. Business Talent Network geeft garanties met betrekking tot the realiseren van recruitmentdoelstellingen voor het werven van Young professionals. De klanten worden volledig ontzorgd. Jij bent in de lead en neemt jouw klanten mee in doordachte oplossingen.

Read more

Met wie werk je?

Business Talent Network groeit dit jaar door naar een team van 50 mensen op ons kantoor aan het Centraal Station in Amsterdam. Het team van Sales Consultants wordt aangestuurd door de Commercieel Directeur. Op klantniveau werk je vaak met directie Arbeidsmarktcommunicatie, HR of Corporate Recruiting. Bij grote trajecten wordt vaak ook de board nog aangehaakt. Je werkt ook samen met de (senior) HR Project Managers. Zij zijn het die uiteindelijk het project realiseren binnen de afgesproken tijdlijnen. Om dit te realiseren sturen zij de volledige operatie en de verschillende afdelingen aan die hierbij betrokken zijn. Je wordt ondersteunt door de Junior Sales Consultants. Deze personen werken voor meerdere Sales Consultants.

Read more

Wie zoeken wij?


Je hebt een afgeronde WO opleiding i.c.m. minimaal 2 jaar commerciële ervaring binnen Recruitment en of Arbeidsmarktcommunicatie (aan de bureau-kant). Binnen jouw huidige commerciële rol ben je ook verantwoordelijk voor het adviseren en helpen van multinationals op dit gebied. Je maakt het verschil door jouw energie en persoonlijkheid. Daarnaast ben je creatief en stressbestendig, waardoor je altijd een passende oplossing weet te vinden. Je bent gewend aan het maken van concrete salesforcasts en het werken met een CRM-systeem. Business Talent Network werkt met Salesforce.

Read more

Wat bieden wij jou?

  • Een groeiende organisatie waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd
  • Jij adviseert de mooiste bedrijven in Nederland en België (Google, Heineken, Booking, etc)
  • Een persoonlijk ontwikkelingstraject gefaciliteerd door Peak 4
  • Een zeer platte organisatie waar je met iedereen schakelt
  • Een baan waarin jij enorm snel zal groeien
  • Een goed salaris en bonus
  • Werken in een ambitieus en dynamisch team
  • Maar ook team uitjes, een jaarlijkse skireis, en een gezellige vrijdag borrel.
Read more

Wie zijn wij?

Business Talent Network is voor meer dan 300 multinationals de belangrijkste full-service partner op het gebied van Recruitment en Employer Branding. Business Talent Network helpt haar opdrachtgevers groeien door hen te verbinden met jong hoogopgeleid talent. Voor veel bedrijven neemt Business Talent Network het gehele recruitment en selectieproces uit handen, en geeft hierin ook garanties. Om deze reden is Business Talent Network inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste strategische partners van haar opdrachtgevers.

Omdat Business Talent Network eigenaar is van 30 recruitmentwebsites, is Business Talent Network marktleider in het bereiken van hoogopgeleid talent. De online kracht in combinatie met de 100 Talent Recruiters op de campussen en het beheer van de grootste carrièregerichte socialmedia-groepen, maakt dat de multi-channel campagnes van Business Talent Network de meest impactvolle campagnes in de markt zijn.

Momenteel werken wij met 150 mensen, waarvan wij met een team van 32 mensen op ons hoofdkantoor in Amsterdam zitten. Het team in Amsterdam zal de komende maanden uitgebreid worden naar 50 professionals.

Read more

Hoe solliciteer je?

Als je vragen hebt over de vacature of wilt solliciteren (met CV en motivatie) dan kun je terecht bij Lieke Beelen, HR Business Partner via lieke@businesstalentnetwork.nl of 020 – 42 15 118.

Read more

Working at Business Talent Network

Branche
Consultancy
HR
Communication / Media
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
90