Recruiter | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Business Talent NetworkRecruiter

Application deadline 11-11-2016
Start date 01-12-2016
Category

HR

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
11-11-2016 (For Past)
Category:

HR

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
01-12-2016
11-11-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Business Talent Network

Recruiter

  • Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mooie eerste stap?
  • Heb jij duidelijke interesse voor recruitment-en arbeidsmarktcommunicatie?
  • Wil jij werken in een dynamische, ondernemende en jonge organisatie?
  • Dan ben jij de Recruiter van Business Talent Network.
Read more

Wat ga jij doen?

De ambities van Business Talent Network zijn erg groot, en er wordt momenteel binnen de organisatie breed gewerkt aan een absoluut dreamteam, waarmee Business Talent Network iedere dag nog meer klanten positief kan verbazen. De positieve vibe op ons kantoor is iedere dag voelbaar! Als Recruiter ondersteun je de organisatie met de werving van verschillende profielen. Daarnaast ben je (eind)verantwoordelijk voor het werven van onze stagiaires en part-timers. Jij bent in de lead om mooie talent pools met verschillende profielen op te bouwen. Constant ben je aan het monitoren waar het toptalent zich in de markt bevindt en je onderneemt actie als jij het toptalent hebt gevonden.

Read more

Met wie werk je?

Business Talent Network groeit dit jaar door naar een team van 50 professionals op ons kantoor in Amsterdam. Je bent onderdeel van het HR Projectteam. Je rapporteert aan de Senior HR Project Manager en werkt nauw samen met de HR Project Managers.

Read more

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Je hebt 0-1 jaar relevante werkervaring als recruiter. Jij weet via verschillende online kanalen het toptalent te vinden en begrijpt op welke manier jij ze het beste kunt benaderen. Jouw visie, positiviteit, hoge energielevel en drive om het beste uit jezelf te halen, maken dat jij succesvol bent in wat je doet. Jij hebt een commerciële instelling en wilt elke dag het verschil maken.

Read more

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer snel groeiend bedrijf met een erg ondernemende cultuur (> 50 procent groei/jaar)
  • Een ambitieus, jong en enthousiast team
  • Een mooie starters functie waarin je veel kan leren
  • Een twee jarig persoonlijkheidsontwikkeling programma gefaciliteerd door Peak4
  • Gezellige vrijdag middag borrels, teamuitjes en de jaarlijkse skireis.
Read more

Wie zijn wij?

Business Talent Network is voor meer dan 300 multinationals de belangrijkste full-service partner op het gebied van Recruitment en Employer Branding. Business Talent Network helpt haar opdrachtgevers groeien door hen te verbinden met jong hoogopgeleid talent. Voor veel bedrijven neemt Business Talent Network het gehele recruitment en selectieproces uit handen, en geeft hierin ook garanties. Om deze reden is Business Talent Network inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste strategische partners van haar opdrachtgevers. Omdat Business Talent Network eigenaar is van 30 recruitmentwebsites, is Business Talent Network marktleider in het bereiken van hoogopgeleid talent. De online kracht in combinatie met de 100 Talent Recruiters op de campussen en het beheer van de grootste carrièregerichte socialmedia-groepen, maakt dat de multi-channel campagnes van Business Talent Network de meest impactvolle campagnes in de markt zijn.

Momenteel werken wij met 150 mensen, waarvan wij met een team van 32 mensen op ons hoofdkantoor in Amsterdam zitten. Het team in Amsterdam zal de komende maanden uitgebreid worden naar 50 professionals.

Read more

Hoe solliciteer je?

Als je vragen hebt over de vacature of wil solliciteren (met CV en motivatie) dan kun je terecht bij Lieke Beelen, HR Business Partner via lieke@businesstalentnetwork.nl of 020 – 42 15 118

 

Read more

Working at Business Talent Network

Branche
Consultancy
HR
Communication / Media
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
90