Junior Sales Manager | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Business Talent NetworkJunior Sales Manager

Application deadline 11-04-2016
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Amsterdam
Deadline:
11-04-2016 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
11-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Business Talent Network

Functie Junior Sales Manager

 • Ben je net afgestudeerd op minimaal HBO niveau?
 • Gaat jouw bloed sneller stromen om alles tot in de puntjes te regelen?
 • Ben je een echte aanpakker?
 • En wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die elk jaar meer dan 50 % groeit?
 • Dan is Business Talent Network op zoek naar jou!
Read more

Met wie werk je?

Business Talent Network bestaat momenteel uit 32 medewerkers op kantoor, elk jaar groeien wij met meer dan 50 % en dit jaar is niet anders.  Je werkt in het Account Team dat bestaat uit 5 jonge, ondernemende en energieke Sales Managers. Zij halen mooie deals binnen voor topbedrijven, waaronder Google, Microsoft, Booking.com, Bol.com en vele anderen. Je rapporteert aan de Key Accountmanager.

Read more

Wat ga jij doen?

De Sales Managers zijn veel buiten de deur om deals binnen te halen. Je gaat vanuit kantoor de Sales Managers ondersteunen.  De functie is heel afwisselend, geen dag zal hetzelfde zijn. Het ene moment ben je in contact met een klant om te zorgen dat zij content aanleveren en het andere moment ben je een presentatie aan het voorbereiden die een van de Sales Manager zal houden bij de klant.  Ook vallen binnen jouw takenpakket het maken van planningen voor Facebook -en flyer campagnes, het uitdenken van facebookcampagnes en het doen van doelgroeponderzoek.

Read more

Wie zoeken wij?

Je hebt net je HBO (of WO) opleiding behaald, richting commerciële economie en je bent 40 uur per week beschikbaar. Je bent een echte aanpakker en je houdt ervan om alles tot in de puntjes te regelen. Je bent klantgericht en je zorgt ervoor dat je (interne en externe) klanten worden ontzorgd. Daarbij weet je de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te behouden. En zoals elke BTN-er ben je positief ingesteld, heb je een sterke drive om het beste uit jezelf te halen en ben je daadkrachtig.

Read more

Wat bieden wij jou?

 • Een mooie startersrol met doorgroeimogelijkheden
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • Het mooiste 360 graden uitzicht vanuit het hartje Amsterdam
 • Een groeiende organisatie waarbij eigen initiatief en pro-activiteit worden gewaardeerd
 • Een persoonlijk ontwikkelingstraject gefaciliteerd  door Peak 4
 • Een zeer platte organisatie waar je met iedereen schakelt.
Read more

En niet onbelangrijk wie zijn wij?

Business Talent Network is het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent in Nederland en België. En daar zijn we trots op! Al meer dan 13 jaar is Business Talent Network de full-service partner voor meer dan 300 multinationals en large corporates in Nederland en België op het gebied van Recruitment en Employer Branding richting jong, hoogopgeleid talent. Momenteel werken wij met 150 mensen, waarvan we  met een team van 32 op het hoofdkantoor zitten.  Onze talent recruiters, ambassadeurs en city marketeers bevinden zich op verschillende locaties in het land om zo dicht mogelijk bij onze doelgroep te zitten. Je vindt ons hoofdkantoor op de 9e verdieping  in de Zilveren Toren, direct aan het Centraal Station van Amsterdam.

Read more

Hoe solliciteer je?

Als je vragen hebt over de vacature of wilt solliciteren (met CV en motivatie maar niet zo’n saaie) dan kun je terecht bij Lieke Beelen, HR Business Partner via lieke@businesstalentnetwork.nl of 06-41274552.

Read more

Working at Business Talent Network

Branche
Consultancy
HR
Communication / Media
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
90