Support Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelSupport Engineer

Application deadline 31-08-2015
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Zuid-Holland
Deadline:
31-08-2015 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO
Location:
Zuid-Holland
Start date:
-
31-08-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Support Engineer

Ben jij net afgestudeerd in de ICT en wil jij graag een carrière in de IT maken? Laat het ons dan weten! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een Support Engineer die het leuk vindt om met de nieuwste technologieën te kunnen werken!
Read more

Functieomschrijving

Als Support Engineer ben je flexibel en ben je gedreven om goed werk af te leveren bij onze opdrachtgevers. Je hebt door stage en/of werkervaring de passie voor het vak ontwikkeld en wil graag verder groeien binnen de branche. Je zorgt ervoor dat gebruikers zonder IT problemen verder kunnen en haalt energie uit de oplossing en het blij maken van de klant. Wie bieden je een uitdagende omgeving waar je veel kunt leren en waar je met veel plezier zult werken.

Read more

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO ICT opleiding
  • Kennis van Windows 7 is een pre
  • Kennis van ITIL is een pre
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel
Read more

Wij bieden

Als Support Engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. 
Wij vinden het erg belangrijk dat jij door kunt groeien en een mooie carrière ontwikkelt. Jouw wensen staan hierbij centraal, maar dat neemt niet weg dat wij je actief ondersteunen in je ontwikkeling. Samen met onze Accountmanager, jouw vaste contactpersoon, creëer je een persoonlijk carrièreplan. Hierin staan niet alleen creatieve invalshoeken en openingen bij bedrijven, maar besteden we ook aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen. Je krijgt de ruimte om aanvullende certificaten te halen en de coaching om je naar een hoger platform te brengen.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.
Read more

Over de organisatie

Je gaat werken bij een beursgenoteerde, internationale organisatie en je wordt onderdeel van een team met betrokken professionals. Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. Door ons landelijke netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs internationaal vinden we voor jou een geschikte opdrachtgever.

Read more

Contactgegevens

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen,
neem dan contact op.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000