Sales Traineeship IT Rotterdam | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelSales Traineeship IT Rotterdam

Application deadline 27-07-2015
Start date 03-08-2015 t/m 03-08-2017
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Rotterdam
Duration in months
24
Deadline:
27-07-2015 (For Past)
Category:

Sales

Level:
HBO
Location:
Rotterdam
Duration in months:
24
Start date:
03-08-2015 t/m 03-08-2017
27-07-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Sales Traineeship Rotterdam

Tijdens het tweejarige Sales Traineeship van Brunel krijg jij de kans om in versneld tempo een sterke persoonlijke en vakinhoudelijke groei door te maken en commercieel succesvol te zijn. Dus ben jij ambitieus, ondernemend en commercieel ingesteld en wil jij een mooie carrière in de sales? Maak dan je ambities waar als Sales Trainee bij Brunel!

Read more

Functieomschrijving

Tijdens het traineeship krijg jij vanaf dag één veel eigen verantwoordelijkheid. Je draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van je eigen klantenbestand, waaronder bedrijven uit de top 100 van Nederland. Je bent voor hun een professionele gesprekspartner op het gebied van capaciteitsproblematiek. Daarnaast valt het spreken en selecteren van talentvolle kandidaten onder jouw verantwoordelijkheid; jij helpt ze aan een uitdagende carrière via Brunel.

Ondernemerschap is een eigenschap die jij overal binnen Brunel tegenkomt en wat ook van jou verwacht wordt.
Kansen in de markt weet je snel te vertalen naar nieuwe opdrachten. Zo help jij het marktaandeel van Brunel te vergroten en kun jij een significante bijdrage leveren aan de core business van Brunel: het bij elkaar brengen van interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten. Met onder andere een persoonlijk opleidingsprogramma zorgen wij ervoor dat jij commercieel succesvol kunt opereren. Daarnaast start je gelijk op je eerste werkdag met een uitgebreid introductieprogramma. In twaalf weken tijd volg je verschillende trainingen waarmee jij je kennis en vaardigheden vergroot en wat jou helpt in korte tijd een sterke groei door te maken. In de dagelijkse praktijk helpt jouw Manager en Coach met het waarmaken hiervan.

Functie-eisen

  • Afgestudeerd op HBO-niveau richting economie, commercie of bedrijfskunde 
  • Ondernemend, commercieel en ambitieus
  • Communicatief sterk en representatief
  • Het motto ‘denken in kansen en mogelijkheden’ is je op het lijf geschreven
  • Affiniteit met de businessline IT
Read more

Wij bieden

Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je zult deel uitmaken van een dynamisch, jong, energiek en professioneel team. Je krijgt alle ruimte voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid en eigen initiatief. Tijdens het traineeship bieden wij je een standaard opleidingsprogramma dat aangevuld wordt op basis van jouw ontwikkelbehoefte. Je krijgt trainingen als persoonlijk leiderschap (Covey) en onderhandelen. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting Medior, Salesmanager of Commercieel Manager. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Brunel stelt een mobiele telefoon en een leaseauto op termijn ter beschikking en biedt jou de mogelijkheid tot het behalen van een aantrekkelijke bonus. Maar ook kun je sporten met korting en ontvang je collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. Zo heeft Brunel kantoren in Singapore, Duitsland, Dubai en Canada. In Nederland vind je Brunel in negen kantoren door heel Nederland. Van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Eindhoven.

Brunel IT is onderdeel van wereldwijd zakelijk dienstverlener. Brunel IT waarborgt de continuïteit van de bedrijfsvoering en geeft invulling aan de ambities van haar opdrachtgevers door het leveren van extra capaciteit en kennis. Binnen de ICT dienstverlening opereert zij op het gebied van detachering, voorloopdetachering, co-sourcing, trainingen, consultancy en projectrealisatie.

Meer informatie
Kijk hier www.brunel.nl/salestraineeship voor extra informatie. Je leest hier onder andere de ervaringen van Berbely Schouten die al enige tijd haar commerciële kwaliteiten inzet en zich verder ontwikkelt. We verzoeken je bij je sollicitatie aan te geven binnen welke business line jij bij voorkeur aan de slag gaat.

Read more

Contactgegevens

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen, neem dan contact op met Ingrid van Bommel via telefoonnummer +31 10 266 6413

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000