Mechatronisch Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelMechatronisch Engineer

Application deadline 20-05-2016
Category

Engineering

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Groningen
Deadline:
20-05-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Groningen
Start date:
-
20-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Beschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten voor een grote variatie in machines. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Hierbij ben je in staat om in hogere talen software te programmeren. Je geeft technisch inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager. Tevens ben je een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat. 

Read more

About you

  • Relevante Bachelor of Master opleiding in Mechatronica of vergelijkbaar
  • Ervaring met automatisering en systeemintegratie
  • Kennis van Siemens S7 tot C/C++
  • Daarnaast beschik je over conceptueel vermogen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift
Read more

What we offer

Als Systeem Engineer gedetacheerd worden bij Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. 

Brunel Engineering heeft zich gespecialiseerd in detachering van technische specialisten met HBO- en WO werk- en denkniveau. Specialisten die met hun kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de bedrijfsuitoefening voor diverse opdrachtgevers in de (non-) profit sector. De sectoren waar Brunel Engineering zich in begeeft zijn High tech/Industrie, Olie & Gas en Bouw/Infra

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000