Junior Process Engineer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelJunior Process Engineer

Application deadline 15-06-2016
Category

Engineering

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Heel Nederland
Deadline:
15-06-2016 (For Past)
Category:

Engineering

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Heel Nederland
Start date:
-
15-06-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Samenvatting

Ben jij aan het afstuderen of net afgestudeerd? Ben je op zoek naar een functie binnen een professionele omgeving, waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Haal je graag het beste uit jezelf en anderen? Lees dan verder!

Read more

Functie-omschrijving

Als Process Engineer ben je met name bezig met het nadenken, uitdenken en realiseren van verbeteringen binnen de productie. Je werkt in een team aan verschillende projecten, waarbij je zowel intern als extern overlegt met diverse afdelingen over mogelijke innovaties. Daarnaast zal je de productieafdeling technisch ondersteunen, en kennis ontwikkelen en toepassen.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in één van de volgende richtingen: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica, Natuurkunde, Scheikunde, Mechatronica, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde, Toegepaste Natuurkunde of vergelijkbaar 
  • Net afgestudeerd of je maximaal 4 jaar relevante werkervaring 
  • Je houdt van uitdagingen 
  • Leergierig
Read more

Wij bieden

Als Process Engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

Over de organisatie

Onze opdrachtgevers zijn grote internationale organisaties, met werknemers en kantoren in een groot aantal verschillende landen over de gehele wereld. Deze opdrachtgevers zijn belangrijke ondernemingen in de procesindustrie, die voornamelijk werkzaam zijn binnen de olie & gas industrie, energieopwekking, (petro)chemische, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Read more

Contactgegevens

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen,
neem dan contact op met Josse Wester via telefoonnummer 06-23214813

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000