Junior Accountmanager Engineering (Procesautomatisering) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelJunior Accountmanager Engineering (Procesautomatisering)

Application deadline 19-08-2015
Category

Accounting

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
3
Location
Zwolle
Arnhem
Deadline:
19-08-2015 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
HBO
Location:
Zwolle
Minimum years of experience:
3
Start date:
-
19-08-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Functieomschrijving

Als Accountmanager ben je initieel verantwoordelijk voor de recruitment van technisch specialisten gericht op de regio Arnhem binnen het werkveld Procesautomatisering. Na een gedegen opleidingstraject zal je ook een eigen klantenkring gaan opbouwen in deze regio. Dit doe je in eerste instantie vanuit kantoor Zwolle. Met grote gedrevenheid benader je de kandidaten en opdrachtgevers. Je bent een professionele gesprekspartner op het gebied van carrièreontwikkeling en capaciteitsproblematiek. Er is een gezonde balans tussen commerciële uitdaging en een (vak)inhoudelijk component. 

Naast het maken van de juiste match begeleid je jouw medewerkers en ondersteun je ze bij hun eigen ontwikkeling. Jouw succes behaal je door medewerkers te laten acteren op uitdagende projecten en jouw klanten te voorzien van passende oplossingen.

Read more

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding 
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel ingesteld, representatief 
  • Je voelt je thuis in een technische omgeving 
  • Altijd het beste uit jezelf willen halen, zelfkritisch en een flinke dosis eigen initiatief 
  • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht 
  • Beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring (voorkeur voor ervaring in de IT-Branche
Read more

Wij bieden

Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je zult deel uitmaken van een dynamisch, jong, energiek en professioneel team. Je krijgt alle ruimte voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid en eigen initiatief. Ook is er veel mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je zult direct vanaf je start bij onze organisatie deelnemen aan diverse trainingen. Binnen dit trainingsprogramma komen onder andere de volgende onderdelen aan bod: interviewtechnieken, salestrainingen en online recruitment. Zo helpen we je om de beste te worden in je vak. Binnen de functie van Accountmanager bestaan diverse doorgroeimogelijkheden. Op den duur is het bijvoorbeeld mogelijk om verantwoordelijk te worden voor een eigen team van Accountmanagers. 

Voor deze functie krijg je een marktconform salaris aangeboden. Brunel stelt tevens een leaseauto en mobiele telefoon ter beschikking en biedt jou de mogelijkheid tot het behalen van een aantrekkelijke bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

Read more

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 in Delft heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met ruim 13.000 medewerkers. Zo heeft Brunel kantoren in Singapore, Duitsland, Dubai en Canada. In Nederland vind je Brunel in acht kantoren door heel Nederland. Van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Eindhoven. 

Brunel is onlangs uitgeroepen tot 'Beste Werkgever' in de branche zakelijke dienstverlening. 

Team Brunel Engineering Zwolle is een hecht team van gedreven Accountmanagers. Elke Accountmanager heeft zijn eigen specialistische kandidaten- en klantenkring. 
Deel uitmaken van ons team, betekent dat je werkt met een grote diversiteit aan collega’s. Mensen met verschillende achtergronden, van startende tot ervaren accountmanagers. Wat iedereen deelt is de gedrevenheid om er met elkaar een succes van te maken. 

Kernwoorden die ons team typeren, zijn betrokkenheid, openheid en een positief kritische houding. Er wordt hard en resultaatgericht gewerkt, maar ontspanning en gezelligheid zijn minstens net zo belangrijk. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je ambities.

Read more

Meer weten of solliciteren?

Heb jij interesse in deze vacature bij Brunel of wil je meer informatie? Klik dan op de onderstaande link!

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000