HBO starter IT | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelHBO starter IT

Application deadline 30-06-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Enschede
Deadline:
30-06-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO
Location:
Enschede
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
30-06-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Samenvatting

Ben jij net afgestudeerd of bijna klaar met studeren? Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van verschillende opdrachten ontwikkelen tot IT professional? Ben jij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen organisaties die bij de top 100 van Nederland behoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Read more

Job

Brunel IT is gespecialiseerd in het detacheren van kwalitatief hoogopgeleide IT Specialisten bij (inter-)nationale klanten op interessante en uitdagende IT projecten. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar IT talenten. Brunel IT bemiddelt professionals in de kantoorautomatisering en levert diensten van detachering tot aan projectrealisatie. Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van interessante opdrachten en de mogelijkheid om certificeringen te behalen ontwikkelen tot IT Professional, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden bij Brunel en verschillende opdrachtgevers met je te bespreken.

Read more

About you

  • Afgeronde HBO-opleiding richting IT 
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift 
  • Communicatief vaardig 
  • Oplossings- en doelgericht 
  • Flexibel 
  • Representatief 
  • Leergierig en ambitieus
Read more

What we offer

Als IT Professional gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Gedurende je loopbaan wordt je intensief door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met meer dan 13.000 medewerkers. In Nederland wordt er vanuit 8 kantoren gewerkt, elk met een lokale focus. Naast deze geografische verdeling is Brunel ook onderverdeeld op basis van specialisaties; Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Healthcare.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000